Annonce:
Annonce:

Raser over konens sang: Mand sætter ild til sig selv til fest

En indisk mand satte ild til sig selv foran et forskrækket publikum, fordi konen ville optræde og synge mod hans vilje. Billederne kan opleves lidt voldsomme

Annonce:
Følg Krimi

En indisk mand tyede til meget voldsomme metoder, da han i slutningen af marts fandt ud af, at hans kone skulle synge til et indisk nytårsarrangement mod hans vilje.

Han satte nemlig ild til sig selv foran mindst 50 mennesker, inklusive konen.

Den 40 år gamle Shaikh Basheer fra Andhra Pradesh i det sydlige Indien havde bedt sin fem år yngre kone, Sadika Sanjari, om ikke at synge til det lokale nytårsarrangement, men kvinden, der længe har tjent penge til familien ved at synge til forskellige arrangementer, ignorerede hans ønske og var taget til festen for at synge traditionelle sange alligevel.

'Verdens værste bryllup': Pistolmand amok i kirken

Men da hun skulle til at synge dukkede den vrede ægtemand pludselig op med en flaske petroleum og satte ild til sig selv foran et forskrækket publikum. I videoen får gæster hurtigt slukket branden, og efterfølgende blev manden ifølge Caters News fragtet på hospitalet for behandling.

Parret havde været i problemer, efter at Shaikh Basheer var begyndt at drikke og var blevet voldelig overfor konen. Samtidig havde han droppet sit job, og det var derfor at konen var begyndt at synge til forskellige arrangementer.

Virkelighedens Mowgli: Går på alle fire og taler som en abe

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: