Ren Houdini: Bryder ud af håndjern og stikker af gennem loftet

Der gik 40 minutter før politiet opdagede at den mistænkte var væk. Se hans utrolige flugt herunder

Gør hvad politiet i North Las Vegas ikke gjorde, og se videoen med Alonso Perez' flugt her. Video: North Las Vegas Police
Følg Krimi

En mordmistænkt amerikansk mand, som blev anholdt i fredags, fik takket være egen snilde og politiets uopmærksomhed held med at tilrane sig fem ekstra døgn i frihed, beretter NBC 3 News Las Vegas.

Mordmistænkte Alonso Perez blev anholdt af North Las Vegas Police fredag den 2. september, men da han blev efterladt alene i et forhørsrum, så han sit snit til bryde fri og stikke af fra politistationen, selvom han var lænket til et bord.

Forhørsrummet var ellers videoovervåget, men ingen holdt øje med overvågningen, hvilket politimester Alexander Perez indrømmer er en klar fejl.

Derfor havde den mistænkte frit spil til at vride håndjernene rundt indtil de gav efter og gik ud af led, hvorefter han kunne fjerne en loftsplade og stikke af den vej.

Se Alonso Perez' flugt i videoen over artiklen.

At Alonso Perez var forsvundet, blev først opdaget 40 minutter senere, indrømmer Alexander Perez, som trods efternavnet ikke er i familie med den mistænkte.

- For at komme ud af bygningen satte han en stol op mod væggen. Han klatrede derefter op til tagspærrene, og kom ud af bygningen den vej. Derefter finder han en lastbil med motoren tændt, hopper ind i den og stikker af, forklarer politimesteren, som nu varsler stramninger i forbindelse med afhøring af mistænkte.

Artiklen fortsætter under billedet

Alonso Perez stak af gennem loftet
Alonso Perez stak af gennem loftet
 

- Vi er meget opmærksomme på at fejl er blevet begået, udtaler Alexander Perez.

- Men vi er ikke perfekte. Politiet er simpelthen ikke perfekte. Vi vil dog lære af vores fejl og sørge for at de ikke gentages, og det er målet.

Efter fem dage på flugt blev Alonso Perez igen pågrebet tirsdag aften.

Han er mistænkt for at skuddræbe en 31-årig mand, angiveligt fordi den 31-årige ikke holdt døren for en kvinde på McDonald's.

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.