Ren PlayStation: Vanvittig biljagt fanget på tv

Hele jagten blev fanget på live-tv, da en bevæbnet mand forsøgte at stikke af fra politiet i Los Angeles og undervejs kaprede en bil fra en skrækslagen kvinde

Følg Krimi

For at rydde enhver tvivl - scenerne ovenfor stammer ikke fra PlayStation-spillet GTA, men fra virkelighedens Los Angeles.

Sammenfaldene er ellers mange; en bevæbnet mand forsøger at stikke af fra politiet, stjæler i forsøget herpå en uskyldig kvindes bil og ender til sidst fladt på jorden med hænderne på ryggen.

Manden, der blev spottet i en formentlig stjålet bil, ledte mandag aften amerikansk tid politiet ud på en storstilet biljagt, da han i sit ihærdige forsøg på at slippe væk trodsede både røde lys, modkørende bilister og undervejs smadrede ind i såvel biler som autoværn og vejskilte.

Hele seancen blev filmet på live-tv af lokal-stationen KTTV FOX 11, herunder da gerningsmanden undervejs beslutter sig for at efterlade sit ramponerede køretøj og i stedet kaprer sig til en anden bil - en episode, du kan se her.

Den tydeligt rystede kvinde sagde efterfølgende sådan til en anden lokal tv-station. (Video: AP)

Jagten fortsatte herefter, helt indtil mørket faldt på og politiet til sidst var i stand til at åbne ild og anholde manden midt på en trafikeret vej i det østlige Los Angeles.

Gerningsmanden, der menes at være mellem 20 og 30 år gammel, var medtaget af politiets skud, men er stadig i live, skriver AP.

Hverken politi eller øvrige bilister menes at være blevet alvorligt sårede under biljagten, som du kan se afslutningen på i klippet øverst.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time