Retsmediciner: Kvissel-offer døde i løbet af få minutter

- Med knivstik i både hjerte og lunge levede hun kun i kort tid

40-årige Tine Rømer Holtegaard døde hurtigt som følge af omfattende blodtab. Hendes hjertet var gennemstukket to gange, og den ene lunge var skåret i to dele. (Privatfoto)
40-årige Tine Rømer Holtegaard døde hurtigt som følge af omfattende blodtab. Hendes hjertet var gennemstukket to gange, og den ene lunge var skåret i to dele. (Privatfoto)
Følg Krimi

Den 40-årige Tine Rømer Holtegaard levede kun nogle få minutter efter at være ramt af ca. 20 knivstik for knap et år siden i sit hjem i Kvissel ved Frederikshavn.

Det fremhæver den retsmediciner, som obducerede kvinden, i dag ved retten i Hjørring. I sagen er Tine Rømers 16-årige datter og den 29-årige Bakhtiar Mohammed Abdulla tiltalt for at have slået pigens mor ihjel sammen.

Dødsårsagen beskrives som blodtab efter omfattende svigt af hjerte- og lungekredsløbet. I praksis døde Tine Rømer af meget alvorlige knivlæsioner, der gik gennem hjertet to steder og skar den venstre lunge over i to, så lungen klappede sammen.

Hun valgte mig fra: Tvillinge-tårer i mordsag

Hun valgte mig fra: Tvillinge-tårer i mordsag Mordtiltalt skifter hele tiden forklaring

- Hun er død efter ganske kort tid, sagde retsmedicineren. Han påviste mindst 10 dybe stiklæsioner samt en række mindre snitlæsioner.

- Alle stik blev tilføjet, mens hun var i live, sagde retsmedicineren.

Han kunne ikke sige noget sikkert om rækkefølgen, men havde studset over, at stikkene sad som om de var tilføjet i to grupper - måske i to omgange.

Retsmedicineren var det fjerde vidne efter at sagen i dag blev genoptaget. Tidligere i dag blev en retsgenetiker afhørt. Han påviste, at der var fundet dna fra den dræbte på tøj tilhørende de to tiltalte.

De kommende retsdage skal anklager Karina Skou dokumentere politiets bevismateriale, og sidst på ugen følger forsvarernes og anklagerens procedurer.

Dommen ventes afsagt 14. september.

LIGE NU
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Den danske model er i fare, hvis ikke en masse tyk beton fjernes

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind