Revisor myrdet med mange stik: Var kun på kort visit på kontoret

Dødstidspunktet menes at være om aftenen cirka mellem klokken 18 og 20.

Revisor myrdet med mange stik: Var kun på kort visit på kontoret

Her er sagen kort (Video: Kenneth Meyer)

Ved du noget? Tip os på 1224@eb.dk eller SMS/MMS på 1224 (koster alm. takst)

Den 70-årige revisor, der blev fundet dræbt på Aldersrogade 8 på Østerbro i København i sidste uge, blev stukket ihjel med mange knivstik.

Han lå død på gulvet på kontoret på anden sal, da han blev fundet af sin samlever og en virksomhedsejer den 24. maj omkring klokken 21. Dødstidspunktet menes at være om aftenen cirka mellem klokken 18 og 20.

- Han er stukket ned med adskillige stik mange forskellige steder på kroppen. Han er formentlig forblødt, siger politikommissær Carsten Ahrends, Afdelingen for Personfarlig Kriminalitet i Københavns Politi.

Teknikere undersøgte gerningsstedet og har også været i gang i denne uge. Foto: Kenneth Meyer
Teknikere undersøgte gerningsstedet og har også været i gang i denne uge. Foto: Kenneth Meyer

Drabsvåbnet er en form for stikvåben - muligvis en kniv. Det er ikke fundet.

Skulle hente papirer
Den 70-årige mand havde været på arbejde hele dagen og haft flere udkørende aftaler i løbet af dagen, fordi han arbejdede som revisor og bogholder for forskellige kunder. Men alt tyder på, at den 70-årige bare var på et kort visit på kontoret, da han blev stukket ihjel.

- Han skulle være kommet hjem efter klokken 19 - omkring 19-19.30. Sådan som vi har fået det fortalt, skulle han bare lige hente nogle papirer, fortæller Carsten Ahrends.

Bogholder fra Gentofte dræbt: Politi savner drabsvåben og vidner

Manden var samlevende med en kvinde i Gentofte. De har ikke fælles børn, men den dræbte har en voksen datter fra et tidligere forhold.

Han arbejdede som selvstændig revisor, og han lejede et skrivebord i et firma på adressen, der huser mange forskellige firmaer.

Bogholder dræbt af knivstik: Dræbt inde i virksomheden

- Han var en hårdtarbejdende 70-årig mand, der har været revisor i mange år. Han har haft flere forskellige firmaer, siger Carsten Ahrends.

Intet tegn på indbrud
- Er der noget i hans historik, der kan forklare, hvorfor han skulle dræbes?

- Nej, ikke umiddelbart. Men vi udelukker ikke noget. Alle muligheder er åbne, siger politikommissæren.

Bogholder fra Gentofte dræbt: Politi savner drabsvåben og vidner

Der er ikke indtryk på gerningsstedet af, at der har været et stort slagsmål inde på kontoret, ligesom der heller ikke er tegn på indbrud. Politiet er i gang med at undersøge, hvordan adgangsforholdene til bygningen og kontoret har været. Om der er fri adgang, om man kan smutte ubemærket med ind eller lignende.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

- Kan der være tale om et rovmord?

- Det kan jeg ikke udtale mig om på nuværende tidspunkt, siger han.

Vidner har nævnt, at de har set personer omkring adressen, som ikke plejer at være der, og det er noget af det, politiet arbejder videre med.

- Vi prøver at finde ud af, hvem kommer normalt på det sted, og om de personer, som andre nævner, er nogle, der har reel adgang til stedet, siger han og understreger, at politiet fortsat gerne vil have hjælp fra offentligheden i sagen.

Heriblandt hvis der er nogen, der mellem 18 og 21 har bemærket personer, som de ikke har set på stedet før, siger han.

Der er ikke video-overvågning ved selve den bygning, der huser gerningsstedet, og politiet har været rundt i området for at se, om der er relevant video-overvågning i området. Det er de nu i gang med at undersøge.