Annonce:
Annonce:

Rocker dræbt i Berlin: Blev skudt på motorcykel

Likvideret: Slæbte sig til værksted og faldt død om

Guerilla Nation er en nyere bandestruktur i Berlin.
Guerilla Nation er en nyere bandestruktur i Berlin.
Annonce:
Følg Krimi

En 28-årig mand blev tidlig fredag eftermiddag likvideret netop, som han havde forladt et klubhus i Berliner-bydelen Lichtenberg.

I følge den tyske avis Bild er der tale om medlem af klubben Guerilla Nation - og drabet skete ikke langt fra gruppens klubhus, som manden netop var kørt fra på motorcykel.

Drabet skete omkring kl. 13, og den tyske avis beskriver, hvordan manden efter at være blevet ramt, slæbte sig hen til et værksted, hvor han faldt sammen og kort efter døde.

Den omtalte gruppe er ret ny. Den var omtalt første gang sidste efterår.

I følge tyske medier tæller grupperingen godt 200 medlemmer samt medløbere, og de mistænkesfor at gøre sig især i narkotika og hash - ligesom flere arbejder som dørmænd eller i sikkerhedsbranchen.

Annonce:

For en rækkes medlemmers vedkommende er der et lille tvist - de har familiemæssig tilknytning til flere af de familieklaner med arabisk baggrund, der har tilkæmpet sig andele af den tyske hovedstads kriminelle markeder.

Det er endnu uklart, hvad der ligger til grund for fredagens likvidering, men den tyske storby har gentagne gange de forløbne år lagt grund til forskellige opgør i den kriminelle underverden.

Angiveligt står gruppen sammen med Hells Angels, der har indtil flere afdelinger i Berlin.

Ved razziaer og kontroller på gaden har politiet gentagne gange truffet Guerilla Nation-folk sammen med HA’ere. Det er sket i både klubhuse og steder, der er kendt som HA-relatede.

Tyske medier beskriver, hvordan Guerilla Nation via venskaber og familierelationer har kontakt til en række ligesindede grupper rundt om Tyskland.

En række af de lokale Hells Angels-folk har selv tyrkisk baggrund, hvilket i øvrigt også gør sig gældende i andre dele af Tyskland.

Også Hells Angels-medlemmer er involveret i forskellige konflikter i Tyskland.

Annonce:

Tilbage i slutningen af juni kom det til et opgør i Leipzig i det østlige Tyskland. Midt om eftermiddagen tørnede her medlemmer af Hells Angels sammen med bandemedlemmer fra grupperingen United Tribuns.

Det skete omkring kl. 15 ved en cafe i gaden Eisenbahnstrasse.

Under sammenstødet blev der kastet med flasker, slået med køller - ligesom der også blev affyret skud.

Her blev en United Tribuns-mand dræbt, mens en anden blev svært kvæstet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

... Dom over Haas

Annonce:
Har du vildledt Folketinget, Ellemann?
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: