Rocker fængslet for narkobesiddelse

Var også i besiddelse af et større kontantbeløb, da han blev anholdt

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Et tidligere ledende medlem af rockerklubben Bandidos er blevet fængslet i fire uger for besiddelse af 19 gram kokain, 100.000 kroner i kontanter, som, anklagemyndigheden mener, stammer fra narkotikasalg, samt en foldekniv.

Ved grundlovsforhøret i Retten på Frederiksberg fredag morgen, der foregik for lukkede døre, erkendte Bandidos-medlemmet besiddelse af kokain og foldekniven, men nægtede, at pengene skulle stamme fra salg.

Han nægter ifølge sin forsvarer Jesper Storm Thygesen også, at de 19 gram kokain var med henblik på videreoverdragelse.

Advokaten kalder sagen 'en lille sag'.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blev rockermedlemmet anholdt i en bil på Vigerslevvej i Valby torsdag aften, hvor han var den eneste i bilen. Det var også i bilen, at stoffet og pengene blev fundet, men ikke på hans person.

I forbindelse med efterforskningen har politiet blandt andet foretaget ransagning af en adresse på Sydsjælland, der har tilknytning til manden. Her troppede politiet i følge Ekstra Bladets oplysninger op med en større styrke, herunder også en hundepatrulje.

Bandidos er i en verserende konflikt med bandegrupperingen NNV, og i går forlængede politiet et udstedt forbud mod at opholde sig på en stribe adresser flere steder i landet, hvor rockerklubbens medlemmer holder til.

Opholdsforbud i Bandidos-klubhuse forlænges

Større risiko for angreb på Bandidos-klubhuse