Rocker-præsident begravet

Rockere fra ind- og udland var onsdag samlet for at mindes den dræbte præsident fra rockerklubben Gremium

Følg Krimi

Onsdag blev præsidenten for rockerklubben Gremium Abdallah El-Chami begravet. Rockere fra ind- og udland var mødt op til begravelse for at ære den afdøde præsident, oplyser Local Eyes.

Abdallah El-Chami blev skudt den 19. juni omkring klokken 23.00 i et boligkvarter på Amager. Her ventede flere gerningsmænd på rockerpræsidenten, og da han kom hjem på adressen åbnede de ild mod ham på parkeringspladsen ude foran boligblokken. Abdallah El-Chami blev ifølge øjenvidner, Ekstra Bladet har talt, med ramt i benet og flygtede gennem en gangtunnel under blokken og ind i et grønt område.

Drabsmændene forfulgte ham og skød ham igen flere gange ved en bænk ved siden af en vuggestue. Der blev benyttet to forskellige våben i forbindelse med drabet, og politiet mener da også, at der var mere end én gerningsmand.

- Vi er helt sikre på, at der er to gerningsmænd, og vi regner også med, at der har siddet en i bilen. Der kan muligvis være en fjerde, men vi tror på tre, har politiinspektør Torben Svarrer tidligere fortalt.

Bandeboss henrettet: Har du set flugtbil?

Gerningsmændene blev set kører derfra i en sort BMW, der kort efter blev brændt af i Brøndby. Mærke og type vil politiet ikke kommenterer på.

- Vi er ret sikre på, at det køretøj, som bliver fundet i brand i Vestgenens politikreds kort efter drabet, er bilen, der bliver brugt i forbindelse med drabet. Derfor er vi interesserede i at høre fra alle, der har set en sort bil køre ud af København - eventuelt i høj fart - i tidsrummet mellem drabet klokken 23.08 (tirsdag, red.), og indtil de finder bilen klokken ca. 23.15, har Torben Svarrer tidligere udtalt.

Gremium, som den dræbte 36-årige var præsident for har tidligere været i konflikt med grupperingen Black Jackets. Konflikten menes at ligge bag et skyderi på Peter Bangs Vej på Frederiksberg, som i 2016 kostede Omid Mawlod livet.

Black Jackets udsprang af Nørrebro-grupperingen Brothas, som siden har taget Brothas-navnet til sig igen.

Mere fra Ekstra Bladet+

Vi kan ikke have en rigspolitichef, der lyver

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU