Annonce:
Annonce:

Rocker-tæskehold for retten: Tævede kvindes eks-kæreste

Fire mænd med tilknytning til Bandidos og en 26-årig kvinde er tiltalt for knojerns-overfald

Kærestefnidder: Ifølge anklager i sagen skal grunden til overfaldet være et brudt forhold mellem den 26-årige kvinde og offeret. Foto: Kenneth Meyer
Kærestefnidder: Ifølge anklager i sagen skal grunden til overfaldet være et brudt forhold mellem den 26-årige kvinde og offeret. Foto: Kenneth Meyer
Annonce:
Følg Krimi

Retten i Glostrup( Ekstra Bladet): I dag fortsætter sagen om et brutalt overfald i april i år, hvor et tilsyneladende bestilt rocker-tæskehold tævede en mand med spark og knojern på den københavnske Vestegn.

Under overfaldet fik offeret brud på højre øjenhules bund - ligesom han mistede en tand og fik forskubbet tre tænder.

Tiltalt for overfaldet er fire mænd i alderen 34, 23, 22 og 20 år med tilknytning tilrockermiljøet. En 26-årig kvinde er også tiltalt i sagen.

Bandidos-rockere tiltalt: Tævede kvindes eks-kæreste

Ved sagens første retsmøde 13. november forklarede anklageren, at den tiltalte 26-årige kvinde tidligere har haft et forhold til offeret i sagen.  Og i følge anklageren var det årsagen til, at manden skulle have bank.

-  Sagen om overfaldet bunder i det brudte forhold, sagde anklager Steen Ulriksen.

Blev lokket af overfaldsmænd
Overfaldet skete 16. april omkring kl. 19 i Taastrup, hvor manden først blev lokket med på en køretur og siden kørt til et grønt område i et industrikvarter. Både under køreturen og på det grønne område fik manden bank.

Flere af de tiltalte har synlige tatoveringer, herunder i ansigtet, hvilket også gælder den tiltalte kvinde. Også på tilskuerrækkerne til dagens retsmøde har flere lignende typer valgt at møde op. De fem tiltalte virker alle uberørt af situationens alvor og vinkede og smilede ved retsmødets start til deres venner og familie, der var mødt op i salen.

Alle fem tiltalte nægtet sig skyldige, men ingen af dem har foreløbigt ville udtale sig i retten.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
A-kraft i baghaven - manges haver står klar
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: