Rockere fra tre bander hyggede sig med store mængder indsmuglet narko

Fire rockere fra Hells Angels, Bandidos og Black Cobra idømt tilsammen 26 års fængsel

De fire rockere fra tre forskellige bander blev dømt i en sag om mere end 70 kilo speed. Posen på billedet vejer ca. 500 gram. (Foto: Henning J. Jensen)
De fire rockere fra tre forskellige bander blev dømt i en sag om mere end 70 kilo speed. Posen på billedet vejer ca. 500 gram. (Foto: Henning J. Jensen)
Følg Krimi

En flittig kvartet bestående af medlemmer af ikke færre end  tre forskellige rockerbander fik i dag i alt 26 års fængsel ved retten i Viborg  for i fællesskab at have håndteret henved 70 kilo indsmuglet amfetamin med henblik på salg.

Firkløverets hovedmand, det 33-årige Black Cobra-medlem CK med tyrkisk baggrund, fik 12 års fængsel for besiddelse af 34 kilo amfetamin - også kaldet speed. Han blev varetægtsfængslet i februar og har anket dommen til Vestre Landsret.

En 23-årig landsmand MT og ligeledes Cobra-medlem fik seks års fængsel og betinget udvisning for besiddelse af fire kilo amfetamin og fire kilo hash. Han havde i forvejen tilstået hash-tiltalen i et forsøg på at få en mild dom. MT overvejer at anke dommen.

12 års fængsel i jysk narkosag  

Hells Angels' bidrag til det intime narko-samarbejde bestod af den 35-årige midtjyde, JH.

Rockeren var tiltalt for at have ageret mellemmand, hvor han formidlede salg samlet af godt fem kilo amfetamin.

Desuden var oprindeligt tiltalt for i sommeren 2012 at have brændt Silkeborg politigårds garageanlæg ned til grunden sammen med seks patruljevogne. Men forholdet om brandstiftelse blev han frikendt for.

Den hærdebrede HA'er fik syv års fængsel og modtog dommen med et skuldertræk.

Den mildeste dom tilfaldt en38-årig mand fra Bandidos, TPWM, der blev dømt for ulovlig besiddelse af en skarpladt, oversavet pumpgun, ammunition og nogle stikvåben. Han fik halvandet års fængsel, men efter et års varetægtsfængsling blev han løsladt efter domsafsigelsen.

Under den omfattende efterforskning, som i vidt omfang har involveret aflytning af et stort antal mobiltelefoner i det midt- og østjyske narkomiljø, fandt politiets Task Force Vest i januar i år 30 kilo amfetamin nedgravet tæt ved hovedvejen mellem Juelsminde og Vejle.

Både de dømte og anklagemyndigheden har to uger til at anke dommen til Vestre Landsret.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner selvskade for regeringen og Danmark

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind