Annonce:
Annonce:

Rockerkonflikt: Politiet holder klubhuse lukket

Konflikten mellem Bandidos og Satudarah har budt på knivstikkeri, brandstiftelse og overfald, og nu forlænger to politikredse lukningen af rockerklubhuse

3. november lukkede politiet 11 rockerklubhuse på Sjælland, her et tilhørende Bandidos. Video: Per Rasmussen
Annonce:
Følg Krimi

Det var et masseslagsmål ved et boksestævne i Herlev 27 oktober, der antændte hadet mellem rockerklubberne Bandidos og Satudarah. Under slagsmålet blev to Bandidos-medlemmer stukket med kniv, og det resulterede efterfølgende i flere episoder af voldelige overfald og brandstiftelse.

Ved flere af politiets ransagninger blev der fundet både stik, slag og skyde-våben, der kunne kædes til konflikten. Som modtræk valgte politiet landet over at lukke de to klubbers tilholdssteder.

I første omgang skete lukningerne, da politiet fredag den 3. november slog til mod 11 rockerklubhuse på Sjælland. Siden valgte flere jyske politikredse også at lukke Bandidos og Satudarahs klubhuse.

Selvom der ifølge Ekstra Bladets oplysninger i øjeblikket forhandles om fred mellem rockerklubberne, og der ikke har været konfrontationer de seneste dage, tager politiet ingen chancer.

Derfor forlænger både Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Københavns Vestegns Politi i dag forbuddet mod at opholde sig i de to klubbers respektive klubhuse.

Dermed koster det frem til 1. december minimum 60 dages fængsel, hvis man opholder sig på adresserne.

- Vi fastholder lukningerne for at skabe tryghed og sikkerhed for områdets beboere og for at forhindre angreb, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelse.

Hos Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har der i de seneste 14 dage har været fire lokale banderelaterede hændelser, der bekræfter politiet i, at der stadig en verserende konflikt mellem grupperne.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: