Roer i alle retninger spærrer motorvej

Roetransport har ødelagt 100 meter autoværn på Sydmotorvejen og spredt lasten ud over det hele. Politiet opfordrer alle til at bevare roen

Vognmanden faldt i søvn, fortæller han her

Opdatering klokken 18.14: Både nord- og sydgående retning er åbent for trafik igen, melder Sydsjællands og Lolland-Fasters politi.

Sydmotorvejen er lige nu spærret i begge retninger mellem frakørsel 44 Eskilstrup og 43 Nørre Alslev lige øst for Guldborgsundtunnellen. Det bekræfter Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.

- Der er tale om roetransport med anhænger, som af ukendte årsager mister kontrollen, drejer rundt på tværs af vejen, ender i autoværnet, ødelægger 100 meter autoværn og taber sin last, så der nu er roer i både nord og sydgående retning, siger vagtchef Søren Østervig.

Politiet blev alarmeret klokken 13.20, og oprydningsarbejdet er i fuld gang.

- Det kan godt komme til at tage lang tid, for vi skal have nogen ud og fjerne lasten og spulet vejen, siger vagtchefen.

I et tweet opfordrer politiet alligevel alle bilister til at bevare ... roen.

Fra Lolland mod København bliver trafikken ledt fra ved 44 Eskilstrup. Fra nord mod Lolland bliver trafikken ledt af motorvejen ved 43 Nørre Alslev.

Ingen personer er kommet til skade ved uheldet.

1 af 4 (Foto: Per Rasmussen)
2 af 4 (Foto: Per Rasmussen)
3 af 4 (Foto: Per Rasmussen)
4 af 4 (Foto: Per Rasmussen)