Røver med stikvåben: Ekspedient truet med spids trækæp

Politiet efterlyser røver med sort hår og skæg efter groft røveri i dagligvarebutik i Odense

En desperat røver brugte lørdag eftermiddag et usædvanligt stikvåben til at skaffe sig penge i en dagligvarebutik i Odense.

Det bekræfter Anders Furbo Therkelsen, vagtchef i Fyns Politi.

- Han truede ekspedienten med en tilspidset trækæp. Hvordan den nøjagtig så ud, ved jeg ikke. Men den kunne være brugt som afstandsmarkering på en byggeplads, siger vagtchefen.

Manden fik derefter udleveret et kontant beløb fra kasse-apparatet. Det er endnu ikke gjort op, hvor mange penge det drejer sig om.

Fanget af overvågningskamera
Røveriet skete i DagligBrugsen i Skt. Jørgens Gade i Odense, og manden henvendte sig til kasse-ekspedienten omkring klokken 16.15. Han slap efterfølgende væk.

Politiet vil gerne i kontakt med vidner, som har set manden eller ved, hvor han befinder sig. Gerningsmanden beskrives som en mørk person, udenlandsk af udseende, med sort hår og skæg. Han menes at være op til 1,80 meter høj og almindelig af kropsbygning.

Anders Furbo Therkelsen oplyser, at dagligvarebutikkens ledelse har afleveret overvågningsbilleder af episoden, som muligvis kan være en hjælp i forbindelse med røveriets opklaring.