Annonce:
Annonce:

Røveri i supermarked: Politiet efterlyser vidner

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi søger vidner, efter to maskerede mænd torsdag aften begik røveri i et supermarked

Annonce:
Følg Krimi

To maskerede mænd gik torsdag 20.24 ind i et supermarked på Møllebakken i Nykøbing Falster, hvor de truede personalet til at åbne butikkens pengeskab.

Efterfølgende stak de to mænd af fra stedet med et større kontantbeløb.

Det fremgår af Sydsjællands og Lolland-Falsters Politis døgnrapport.

Nu beder politikredsen offentligheden om hjælp til at opklare sagen, og derfor opfordres vidner og personer, der eventuelt kan genkende signalementet af mændene, til at kontakte politiet på 114.

Signalement af de formodede gerningsmænd
Den ene mand beskrives som dansktalende og dansk af udseende. Han er formentlig mellem 25 og 30 år, mellem 170 og 180 centimeter høj og spinkel af bygning.

Han var iført sort dynejakke med hætte og hvidt Nike-mærke ved højre lomme. Derudover havde han sorte bukser, sorte sko fra Nike med brunlig/kobberfarvet sål ved hælen, sorte handsker og sort maskering på.

Den anden mand beskrives også som dansktalende, lys i huden og 20-25 år gammel. Han er mellem 165 og 175 centimeter høj og spinkel af bygning.

Han var iført sort hættetrøje med blank lynlås og snører med 'blanke dutter' på. Derudover var han iført sorte joggingbukser.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Margrethe mangler mio. - vi må hjælpe
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

nyt billede

Bagholdet

Annonce:
Annonce: