Røvtur i Rødby: Mand kylede lokum gennem naboens forrude

Nabostrid udviklede sig og endte ifølge politiet med, at 50-årig mand kastede en toiletkumme gennem forruden på naboens parkerede bil

Kender du til sagen? Tip os på 1224@eb.dk eller sms/mms på 1224 (alm. takst)

En 50-årig beruset mand blev torsdag klokken 17.28 anholdt i et villakvarter i Rødby efter en gevaldig omgang ballade mellem ham og hans nabo.

Det fortæller Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Anholdelsen skete, efter at politiet var blevet tilkaldt. Og da betjentene nåede frem, var den 50-årige i færd med at hente et luftgevær inde i sit hus. Det nåede han imidlertid ikke at få brugt, inden han blev anholdt.

Og politiet måtte også lægge manden i håndjern for at få ham til at falde til ro, fremgår det af døgnrapporten.

Det viste sig, at manden havde været oppe at skændes med naboen. Skænderiet handlede ifølge politiet om, hvordan man i det hele taget bør parkere sin bil. Den 50-årige var så frustreret over sin nabos parkeringsvaner, at han mente, at naboen skulle have sig en lærestreg, han sent ville glemme.

For at understrege sit synspunkt og den alvor, som han lagde i sagen, havde han hentet en toiletkumme, som han havde kylet igennem forruden på naboens parkerede bil.

Manden blev af politiet sigtet for hærværk, men blev løsladt sidst på aftenen, efter at han havde været til afhøring på politistationen i Nykøbing Falster.