Romaer bliver stoppet af politiet - og pludselig er de 'syge'

En af romaerne fik tilsyneladende en allergisk reaktion af at møde politiet. Se klippet herunder

En gruppe romaer mente pludselig at de skulle på hospitalet i en fart, da de blev stoppet af politiet. Se episoden her.(Video: Discovery Networks)

- Det er typisk adfærd. Så spiller man syg, brækker sig og får astma. Vi ser det hver eneste gang, så nu falder vi til ro, og så arbejder vi videre.

Sådan fortæller Christian, der er funktionsleder hos Midt- og Vestjyllands Politi om den gruppe romaer, som han og kollegaerne fra politiets MTG-gruppe stopper på en tankstation i aftenens afsnit af Kanal 5-programmet 'Dem der passer på os om natten'.

Politiet har forinden stoppet gruppen og konfiskeret flere dyre biler som ikke var lovligt registrerede, hvorfor romaerne har fået besked på at overnatte på en nærliggende campingplads.

Så snart politiet har forladt campingpladsen, gør romaerne dog det samme, og derfor bliver de endnu en gang stoppet til 'en lille snak'.

Under den snak bliver en fra gruppen dog pludselig 'meget syg' med astma, og insisterer på at komme på hospitalet med det samme, hvilket Christian dog er bedøvende ligeglad med.

- Prøv nu at høre her! Det virker ikke, sæt dig ned og slap af, skærer han igennem, inden han fortsætter sit arbejde.

Se hvordan politiets møde med roma-familien ender i aftenens afsnit af 'Dem der passer på os om natten', som sendes på Kanal 5 klokken 22