Rumænsk fodboldteenager anholdt for voldtægt i Hjørring

En dommer i Hjørring skal lørdag beslutte, om beviserne mod en 16-årig rumæner kan begrunde fængsling

Nordjyllands Politi har fredag anholdt en 16-årig dreng fra Rumænien, som mistænkes for at have voldtaget en pige i Hjørring natten til onsdag.

Ifølge vicepolitiinspektør Frank Olsen opholder den anholdte sig i Danmark i forbindelse med deltagelse i fodboldstævnet Dana Cup i Hjørring.

- Det er en meget alvorlig sag, som vi har efterforsket intensivt, lige siden vi modtog anmeldelsen, og derfor kunne vi i dag skride til anholdelse, siger vicepolitiinspektøren fredag eftermiddag.

Af hensyn til den fortsatte efterforskning ønsker politiet ikke at dele flere oplysninger med offentligheden. Dog oplyser man, at anholdelsen sker på baggrund af spor fra gerningsstedet og vidneafhøringer.

Voldtægten skete kort efter midnat natten til onsdag på en sti eller i noget buskads ved Idræts Allé i Hjørring, hvor Dana Cup er i fuld gang med at blive afviklet.

Ifølge politiet havde det 17-årige offer deltaget i et arrangement ved stævnet tirsdag aften. Da hun var på vej hjem, bemærkede hun efter eget udsagn en person, der fulgte efter hende.

- Denne person overfaldt efterfølgende pigen og gennemførte en voldtægt, oplyser politiet fredag i en pressemeddelelse.

Den anholdte sigtes for voldtægt og fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Hjørring lørdag formiddag. Her vil anklagemyndigheden bede om lukkede døre, så informationer om efterforskningen ikke slipper ud.

Vicepolitiinspektør Frank Olsen opfordrer fortsat alle borgere, som måtte have set noget eller ligger inde med andre informationer i sagen, til straks at henvende sig til politiet. Man kan i så fald ringe på 114.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste historier, så du altid får det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokale nyheder

Få nyheder fra dit nærområde, og hold dig opdateret på vejr, trafik og erhvervs-nyheder i dit nabolag.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant?? Gem artiklen til senere.