Rykkede ud til filmoptagelse: Politiet bad skuespillere om at lægge sig ned på jorden

Der var tale om en større misforståelse, da politiet rykkede ud til en filmoptagelse. En borger havde ringet ind, fordi denne havde set en pistol blive stoppet ned i bukserne

Følg Krimi

En tur til bageren blev noget mere begivenhedsrig for en borger i Gistrup, fordi han så en af de andre kunder stikke en pistol ned i bukserne.

Det er ikke ligefrem forventeligt at blive mødt af skydevåben, når man skal et smut til bageren, derfor valgte borgeren at ringe til politiet, skriver Nordjyske.

Nordjyllands Politi fik anmeldelsen lidt over middag og sendte fluks tre patruljer afsted. Politibetjentene mødte 'pistolmanden' og hans følge ude i en skov, hvor politiet beordrede dem til at lægge sig ned på jorden og forholde sig i ro.

Situationen var dog ikke, som den så ud. Det var nemlig blot en filmoptagelse til en musikvideo, hvor der blev brugt en pistol som rekvisit.

Tilladelse til det ene, men ikke det andet
Filmholdet havde, ifølge Jacob Heide, der er producenten bag, fået tilladelse til at filme både i byen og i skoven. Men de havde altså glemt, at ringe til politiet og oplyse, at der ville være en falsk pistol involveret.

- Det, der sker, er, at vi har været inde i byen og filme, og så skal vi så ud i skoven ved Lundby Krat og optage noget mere, og på vej derud tager vi et pitstop ved bageren. Foran bageren er der så en af skuespillerne, der spiller politimand, der stadig har sine rekvisitter på.

- Han stiger ud af bilen og står og snakker med os andre, mens vi er inde ved bageren, og det er så beklageligt. Der er en, der bliver opmærksom på det, og ringer efter politiet, og da vi så kommer ud i skoven, så er politiet der og beder os om at lægge os ned, siger han til Nordjyske.

Det blev heldigvis hurtigt opklaret, hvordan det hele hang sammen. Filmholdet fik konfiskeret nogle af deres rekvisitter, men kunne derudover fortsætte deres optagelser.

Ekstra Bladet har forsøgt at kontakte Nordjyllands Politi, men uden held.

Seneste nyt

Benny bekræfter vores bange anelser om regeringen

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.