Annonce:
Annonce:

Rykker massivt ud til voldsom brand

En bygning under renovering brød natten til fredag i brand. Seks personer i nabobygninger er evakueret, og fredag morgen er slukningsarbejdet fortsat i gang. Branden er dog under kontrol

En bygning under renovering brød natten til fredag i brand. Seks personer i nabobygninger er evakueret, og fredag morgen er slukningsarbejdet fortsat i gang

Annonce:
Følg Krimi

21 køretøjer og 49 brandmænd har natten til fredag været massivt til stede ved en brand på Damhus Boulevard på Københavns Vestegn natten til fredag.

Det oplyser Mads Dam, vagtchef hos Vestegnens Politi.

Anmeldelsen indløb klokken 00.36.

Flammerne havde spredt sig i en bygning, der er under renovering, hvilket betyder, at der ikke er beboelse i bygningen. Alligevel er seks personer i nabobygningerne blevet evakueret, oplyste Mads Dam til Ritzau kort efter klokken 02.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer
 

Under kontrol
Til Ekstra Bladet fortæller vagtchefen fredag omkring klokken 05, at det fortsat brænder på stedet, men at branden nu er under kontrol.

Han oplyser, at undersøgelser, når branden er slukket, skal kaste nærmere lys over, hvad der er sket.

Annonce:

- Om der er sket en eksplosion, skal undersøgelserne vise, men umiddelbart tyder det på, at der har været nogle gasflasker derinde, og at det er det, der har medført det, lyder det.

Alvorlig situation
Til Ekstra Bladets mand på stedet fortalte indsatsleder hos Hovedstadens Beredskab Tim Ole Simonsen natten til fredag, at det så voldsomt ud, da de ankom til stedet.

- Vi får en melding om kraftig ild - muligvis en eksplosion - i en villa. Da vores første dykker kommer frem, er situationen ret alvorlig herude. Der er en villa, der brænder ret voldsomt, og der er risiko for, at den breder sig til andre villaer herude.

Det ser umiddelbart ret voldsomt ud, og det er en ret udviklet brand, da vi ankommer, men hvad der ligger forud for det, må være politiets opgave at finde ud af.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Årsag ukendt
På Twitter skriver Hovedstadens Beredskab omkring 04.30, at man har sendt en del af brandfolkene hjem, da branden er under fuld kontrol.

'Vi har haft stor fokus på at branden ikke spredte sig til naboejendomme. Vi kommer til at være på stedet til et godt stykke op ad formiddagen', skriver de.

Årsagen til branden er fortsat ukendt.

Når branden er helt slukket, og det hele er kølet af, kan teknikere komme til at undersøge stedet.

Foto: Kenneth Meyer
Foto: Kenneth Meyer

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Det er en alvorlig situation, siger Mette
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: