Rystende øjeblik: 16-årig pige kidnappet foran sin mor

Den 16-årige piges mor forsøgte desperat af stoppe kidnapperne - men forgæves - se videoen her

Her fanger kameraet det dramatiske øjeblik, hvor fire mænd kidnapper en 16-årig pige foran hendes egen mor på åben gade i New York.

Politiet i New York City har desperat eftersøgt og ledt efter en kun 16-årig pige siden mandag formiddag, hvor hun på åben gade i bydelen Bronx blev kidnappet af en gruppe på fire mænd, der stoppede op og rev hende ind i bilen, mens hun gik ved siden af sin egen mor.

Det skriver flere medier heriblandt CNN

Et overvågnings-kamera har fanget det rystende øjeblik, hvor den 16-årige Karol Sanchez blev kidnappet på Eagle Avenue i Bronx, mens hendes mor desperat forsøger at stoppe kidnapperne. Den kan du se oven over artiklen.

Tirsdag meldte politiet dog heldigvis ud på både Twitter og på Facebook, at den 16-årige pige er fundet i god behold.

På Twitter skrev politiet:

'Vi har vundet en sejr i dag. Karol er blevet fundet. Tak til alle jer, der har arbejdet hårdt for at finde frem til de mennesker, der er involveret i sagen!!!'

På den lidt uklare video kan man i øvrigt også se, hvordan Karol Sanchez 36-årige mor desperat tager kampen op mod kidnapperne for at redde sin datter - men forgæves. Kidnapperne skubber og slår hende til jorden og kører hurtigt væk fra gerningsstedet.

Herunder kan du også se politiet i New Yorks opslag på Facebook om sagen:

1 af 2 
2 af 2