Ryster Tyskland: Druknede kvinde med betonklods

Uhyggeligt drab på 19-årig kvinde fra prostitutionsmiljøet ryster Tyskland

Andrea Korzen var i live, da gerningsmænd bandt hende, fæstnede hende til en betonplade og smed i hende i Wese-floden i Tyskland. Politifoto
Andrea Korzen var i live, da gerningsmænd bandt hende, fæstnede hende til en betonplade og smed i hende i Wese-floden i Tyskland. Politifoto
Følg Krimi

Tre mænd og en kvinde er anholdt i en uhyggelig sag om drab på en 19-årig kvinde, som blev fundet druknet i Wese-floden i april i år.

Den unge Andrea Korzen var bundet, mens hendes lig var fastgjort til en 28 kilo tung betonplade, som lå på flodbunden.

Alligevel så besætningen på en pram kvinden gennem overfladen på floden ved byen Balge, der strækker sig fra Hessen til Bremen.

Fundet igangsatte en ihærdig politijagt på gerningsmændene, og detaljerne fra drabet har rystet den tyske befolkning.

En obduktion viste nemlig, at den unge kvinde var i live, da gerningsmændene fastgjorde hende til den tunge betonplade og efterfølgende smed hende i floden.

Bundet med særlig knude
Ifølge det tyske medie Bild tyder meget på, at drabet er sket i forbindelse med et opgør i prostitutionsmiljøet i Hannover. Mediet beskriver også, hvordan en særlig knude, der er kendt fra SM-kredse, indgår i sagen.

Selvom tysk politi endnu ikke har ville gisne om et motiv, så oplyser efterforskerne, at Andrea Korzen havde kontakter i Hannovers lyst-kvarterer.

I forbindelse med efterforskningen har politiet efterlyst information om den tatovering, som kvinden har på sin hals - et religiøst kors der får selskab af et sirligt tatoveret 'P'.

Tatoveringen, som politiet søger viden om, fylder ca. 5cmx5cm. Andrea Korzen fik den tilsyneladende kort før sin død. Politifoto
Tatoveringen, som politiet søger viden om, fylder ca. 5cmx5cm. Andrea Korzen fik den tilsyneladende kort før sin død. Politifoto

'Politiet efterlyser alle, der kunne have en viden om tatoveringens betydning og har set den på Andrea i perioden slut marts til midt april', lyder det i en pressemeddelelse, hvor politiet også søger information om kvindens påklædning og færden i tiden op til drabet.

Medarbejderne på flodprammen gjorde det uhyggelige fund 28. april, men det er ikke lykkedes efterforskerne at klarlægge kvindens færden fra midten af marts og frem til fundet. Et muligt gerningstidspunkt er dog indsnævret til natten mellem 5. og 6. april.

De fire anholdte er alle tyske statsborgere. I blandt dem er en 40-årig alfons fra lokalsamfundet, ligesom en 21-årig mand, der tidligere har haft et forhold til en dræbte, også er mistænkt i sagen.

Seneste nyt

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.