Rystet over drabet: Kolleger i Magasin får krisehjælp

Louise blev sidste år kåret som ’Årets Kollega 2015’

Der blev lørdag lagt et hav af blomster, lys og breve til 32-årige gravide Louise, der blev myrdet fredag aften i Elverparken i Herlev. Foto: Kenneth Meyer og Privat
Der blev lørdag lagt et hav af blomster, lys og breve til 32-årige gravide Louise, der blev myrdet fredag aften i Elverparken i Herlev. Foto: Kenneth Meyer og Privat
Følg Krimi

Det bestialske drab på 32-årige Louise i Elverparken i Herlev har taget hårdt på hendes kolleger i Magasin, hvor den vellidte kvinde solgte Lancôme-produkter i  parfume og kosmetik-afdelingen.

Det fortæller marketingsdirektør Lise Thomsen fra Magasin.

- Det har været en meget trist dag. Hendes kolleger er kede af det og meget berørte, siger hun til Ekstra Bladet.

Politiet patruljerer ved gerningssted: 'Så meningsløst livet pludselig kan føles'

Da Louises kolleger mødte på arbejde lørdag morgen, blev de mødt af ledere, der var kaldt på arbejde, og som orienterede dem om drabet.

- Vi har en kriseplan, og den blev sat i værk. Alle fik mulighed for at tale med en krisepsykolog, og det kan de også i aften og i morgen (søndag, red.), hvor det er nye medarbejdere, der kommer på arbejde.

Hele Magasins personale blev orienteret om drabet i går, og der blev taget særligt hånd om Louises nærmeste kolleger i parfume- og kosmetikafdelingen i Magasins stueetage på Kongens Nytorv.

Vidne hørte to skrig og så mørkklædt mand forsvinde ind i park

- De fik tilbuddet om, at de kunne tage hjem og holde fri. Det valgte nogle, mens andre valgte at blive på arbejde. Det kan jo også være svært at sidde derhjemme alene med tankerne i stedet for at være sammen med kollegerne, siger Lise Thomsen.

- Alle kender hinanden og der er et tæt sammenhold, men måden det blev grebet an på gjorde, at vi ikke synes, at vi har oplevet en decideret krisestemning, siger hun.

Louise og hendes ufødte søn dræbt

Af hensyn til Louise og hendes familiens privatliv ønsker Magasin ikke at oplyse nærmere om hendes ansættelse.

Men der var stor begejstring blandt hendes kolleger, da Louise sidste år blev kåret som ’Årets Kollega 2015’, og på hendes Facebook-profil ligger fotos fra den festlige aften, hvor hun fik overrakt en stor pokal af sine kolleger.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind