Annonce:
Annonce:

Så mand blive dræbt af skilt: - Det kunne have været min datter

En ældre mand døde mandag af kvæstelser, efter et skilt væltede ned over ham. Camilla Wied var vidne, og oplevelsen sidder stadig i hende

Camilla Wied så ulykken på nærmeste hold. Video: TV Syd
Annonce:
Følg Krimi

Det, der skulle have været en hyggelig tur til Horsens for Camilla Wied og hendes familie - blev ændret på et splitsekund. Da de gik på Søndergade, valgte hun at gå i forvejen for at stille sig i kø ved bageren, da der kom et ordenligt vindstød.

- Jeg kan se, at der er et skilt, der bevæger sig. Det får mig til at dreje hovedet, og så ser jeg den ældre herre, som står foran skiltet, da det vælter ned over ham. Jeg hører ham udbryde et 'nej' i det det sker, siger Camilla Wied til TV SYD.

Hun skynder sig at løbe over til manden og forsøger at løfte skiltet væk, mens hun råber på hjælp. Hendes familie og andre mennesker på gaden iler til stedet og får løftet skiltet væk fra manden.

Mand fik skilt i hovedet: Nu er han død

Annonce:

Datter så blodet flyde
Det er først, da skiltet blev løftet, og Camilla Wied selv gav slip, at hun opdager datteren stå lige ved siden af. Derefter er det eneste, der gik gennem hendes hoved at få hendes 3-årige datter og de andre børn væk fra stedet.

- De når at se det samme, som jeg gjorde. Og det er, at det bløder kraftigt fra hans hoved, da vi løfter skiltet, siger Camilla Wied til TV SYD.

Hun kan høre og se, at der er mange som ringer 1-1-2, og der kommer også en sygeplejerske til stedet, som forsøgte at tage sig af manden. Allerede på dette tidspunkt havde Camilla Wied en fornemmelse af, at det var meget alvorligt.

- Det kunne have været mig
Camilla Wied fik hurtigt taget sin lille datter med ind i et nærliggende center for at berolige hende og forklare, hvad det er, der er sket. Hun forklarer, at synet og lyden manden kom med i det, det skete, stadig hjemsøger hende. Hændelsen har også fået hende til at reflektere over, hvad der kunne være sket.

Annonce:

- Da jeg talte med politiet, tænkte jeg på, at de kunne have været mig. Havde jeg haft min datter i venstre hånd, så kunne det have været hende. Der var bare nogen, der havde bestemt, at det ikke skulle være os den dag, tænker jeg, siger Camilla Wied til TV SYD.

Den 81-årige mand døde mandag formiddag af sine kvæstelser efter ulykken. Både politi og kommune er ved at undersøge, hvordan tingene kunne gå, som de gjorde.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: