Sådan blev milliardær truet og afpresset - læs hjemmerøverens brev

Her er brevet fra hjemmerøveren, der truede Danmarks tredje-rigeste til at overføre 2,5 mio. kr. til sin konto

Niels Peter Louis-Hansen er Danmarks tredje-rigeste mand og fik under hjemmerøveriet stukket et trusselsbrev i hånden med krav om at overføre 2,5 millioner kr. (PR-foto)
Niels Peter Louis-Hansen er Danmarks tredje-rigeste mand og fik under hjemmerøveriet stukket et trusselsbrev i hånden med krav om at overføre 2,5 millioner kr. (PR-foto)

RETTEN I LYNGBY (Ekstra Bladet): En 36-årig færing, der er tiltalt for hjemmerøveriet mod Coloplast-milliardæren Niels Peter Louis-Hansen og hans hustru Gerda i ægteparrets villa i Vedbæk, havde det trusselsbrev, som ægteparret blev præsenteret for, på sin eksterne harddisk.

Ganske vist var brevet og instruktionerne om at overføre 2,5 millioner kr. til færingens konto i Nordea slettet, men politiet har genskabt den slettede fil. Det kom frem i retten i Lyngby i dag under retssagen mod den 36-årige.

Den sortklædte og maskerede 'snigmorder', der brød ind i milliardær-parret hjem den 1. marts kl. 20.20 ved at kaste en sten gennem en rude i terrassedøren og truede dem med en lyddæmpet pistol, stak et langt brev i hånden på Niels Peter Louis-Hansen, der blev tvunget til at læse det tætskrevne to sider lange brev.

Røvet milliardær blev beskyldt for trafikdrab

Påstanden i brevet var, at en 19-årig japansk pige, der havde mistet sin søster og mor i en trafikulykke i Kastrup, som Niels Peter Louis-Hansen var skyld i, havde hyret en snigmorder for at kræve 2,5 millioner kr. i erstatning.

Hvis den 19-årige, der ifølge brevet opholdt sig i sikker afstand i Japan, ikke fik kravet opfyldt, havde 'snigmorderen' ordre om at dræbe Niels Peter Louis-Hansen og hans familie.

I retten fortalte Niels Peter Louis-Hansen, at han aldrig har været involveret i en trafik-ulykke, og at påstandene i brevet var ren digt.

På den 36-åriges computer fandt politiet også et andet slettet udkast til trussels-brevet, hvor det ikke handlede om en trafikulykke, men hvor den 19-åriges mor var død af et skudsår, fordi udstyret på hospitalet var defekt - og udstyret var produceret af Coloplast: - Dit firma dræbte min mor. Du dræbte min mor, lød det i den slettede fil.

Her er hele brevet, som er blevet dokumenteret i Lyngby Ret. Stavefejl og andre fejl i brevet er hjemmerøverens egne. Brevet er citeret ordret.

 

Goddag.

Mit navn er (tre japanske tegn) Amaya Watanabe. Jeg er en 19 år japansk pige i dag. Du står nu og undrer dig over, hvorfor der står en snigmorder i dit hjem…

…2 år siden kom min mor og lille søster til Danmark. Der skete en bilulykke. Min søster døde i styrtet. Min mor blev behandlet på et hospital, gik i koma og var døde efter et par timer. Politiet konkluderede, at det var min mors egen skyld, et uheld.

En nærmere undersøgelse viste senere at ulykken skete fordi en ukendt bil kørte over et rødt lys og direkte foran min mors bil. Ifølge mine privatdetektiver så viser overvågningskameraerne i Københavns Lufthavn, at du er en af persnerne, som var i bilen.

Din bil dræbte min mor og søster. Du dræbte min mor og søster. Du vil aldrig vide, hvor meget sorg, pine og smerte du har forårsaget mig. Min mor og søster var alt for mig.

Krav.

Mit krav er, at du erstatter mig med et samlet antal danske kroner på 2,5 millioner DKK.

Hævn.

Jeg har hyret snigmorderen, som nu står i dit hjem og givet ham ordrer til at dræbe dig og din familie, hvis du nægter mit krav. Snigmorderen forstår ikke dansk, så give dit svar på engelsk.

Nej eller ja.

Nej (no) = …så dræber Snigmorderen din familie.

Ja (yes) = … så overfører du pengene (se næste side)

Krav

Instruktioner

  1. Brug din online bank. Nu!
  2. Flyt 2,5 millioner DKK til følgende konto.

Bank: Nordea Bank Danmark A/S

Reg: 2290

Konto nr. (udeladt af red.)

Tekst, modtager: “Payment. Script”.

Advarsel

Jeg har givet snigmorderen ordrer til at dræbe din familie, hvis du gør følgende…

  1. Nægter at betale.

Pengene skal være på kontoen indenfor 48 X timer…hvis du nægter mit krav, så dræber Snigmorderen din familie.

  1. Kontakter politiet/sikkerhed. Politiet kan ikke beskytte din familie. Hvis du taler med nogen så dræber Snigmorderen både dine beskyttere og din familie.
  2. Opsporer konto. Kontoen ejes af en tilfældig udvalgt dansker som fungerer som et ufrivillige mellem link… hvis du forsøger at opspore, så dræber Snigmorderen både den danske kontoejer og din familie.
  3. Opsporer mig. Jeg er i Japan. Du har ingen chance for at finde mig. Snigmorderen holder øje med dig i de næste 14 dage…Hvis du forsøger at opspore mig, så dræber Snigmorderen din familie…

Dommen i hjemmerøveriet falder på mandag.

Søgte oplysninger om Danmarks tredje rigeste ægtepar inden hjemmerøveri