Annonce:
Annonce:

Sådan har Peter Madsens forklaringer ændret sig

Drabssigtede Peter Madsens forklaring blev mandag igen ændret i spørgsmålet om den svenske journalist Kim Walls død.

Har du mistet overblikket? Se hvordan forklaringerne har ændret sig her

Det gælder om at holde tungen lige i munden - Peter Madsens forklaringer har ændret sig meget, siden han 11. august blevet reddet i land under mystiske omstændigheder. (Video/grafik: Mikkel Cramon/Mikkel Lund)
Annonce:
Følg Krimi

Selv om Peter Madsens forsvarsadvokat Betina Hald Engmark onsdag afviste, at hendes klient skulle have angivet en definitiv årsag til svenske journalist Kim Walls død, ændrer det ikke ved, at den drabssigtede ubådsbygger fortsat ændrer sine forklaringer.

- Vi skal præcisere, at Peter Madsen har forklaret, at hun kan være død af en kulilteforgiftning, men at han ikke har fastslået, at det er dødsårsagen, sagde drabschef Jens Møller få timer senere og uddyber:

- Han bringer selv kulilte ind som en mulig dødsårsag, men han siger ikke, at det er det, siger Jens Møller.

Peter Madsen skifter forklaring: Løgn på løgn på løgn

Annonce:

Den nye forklaring er den, så vidt offentligheden ved, tredje, Peter Madsen er kommet med, siden han 11. august blev reddet i land under mystiske omstændigheder. Ubåden Nautilus var sunket, og hans kvindelige medpassager var sporløst forsvundet.

Har du mistet overblikket? Så se, hvordan forklaringerne gang på gang har ændret sig over de seneste tre måneder i videoen øverst.

Tilføjede ny sigtelse
Peter Madsen er sigtet for at have dræbt Kim Wall på ukendt måde i ubåden. Det faktum nægter han fortsat, men efter at have ændret forklaring et par gange har han nu tilstået, at det var ham, der efter hendes død parterede Kim Wall og smed hende over bord.

Raket- og ubådsbyggeren er desuden sigtet for anden kønslig omgang end samleje under særligt skærpende omstændigheder. Denne sigtelse sker med baggrund i de 14 stiklæssioner, der er tilført Kim Wall i og omkring kønsdelene.

Peter Madsen nægter sig skyldig i dette forhold.

Retssagen mod Peter Madsen er planlagt til at begynde i Københavns Byret 8. marts 2018, og der er afsat otte retsdage til sagen.

Politiet jagter forsvundne spor: Derfor er mobilerne vigtige

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: