Sådan opstod 'bombetrussel' mod skole

Nordjyllands Politi har afblæst bombetrussel, der lukkede nordjysk skole af

Se optagelser fra skolen her. (Video: René Schütze)

Gl. Hasseris Skole i Aalborg blev onsdag eftermiddag lukket ned og afspærret på grund af en formodet bombetrussel mod skolen på grund af en seddel, der blev fundet i skolegården.

Nordjyllands Politi arbejdede derfor intenst på stedet for at opklare, hvorvidt der var tale om en reel trussel eller ej, men det har de nu konkluderet, at der ikke var.

Nordjyllands Politi har evakueret Gammel Hasseris skole i Aalborg efter en bombetrussel. (Foto: René Schütze) Krimi Bombetrussel mod skole

Det oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Ifølge politiet var den fundne seddel ikke ment som en trussel, men den var derimod blevet formuleret i forbindelse med noget skolearbejde. Politiet betragter derfor efterforskningen som afsluttet.

Forud for opklaringen tog politiet dog sagen meget alvorligt, og både personale og elever blev evakueret, og der blev tilkaldt bomberyddere til skolen.

- I sådan en situation tager politiet ingen chancer. Vi tager altid sådan en melding alvorligt, siger vicepolitiinspektør Ole Juul Schmidt, der koordinerede eftermiddagens indsats på skolen.

- Vi rykker ud til stedet med store styrker. Vi evakuerer skolen, og vi gennemgår hele skolen, grundigt - fordi vi vil være helt sikre på, at der ikke er alvor bag truslen, siger han.

Politiet oplyser, at der onsdag aften klokken 19 vil være et møde med forældre og skolens ledelse, hvor der også vil være repræsentanter fra politiet og Aalborg Kommune til stede.