Sådan ser det ud fra politiets helikopter

Politiets helikoptere er i luften, på grund af flere arrangementer rundt omkring i byen, heriblandt Dizzy Mizz Lizzy koncert på Østerbro. Se her, hvordan det ser ud fra luften

Sådan ser et fyldt Østerbro stadion ud fra oven fra en politi-helikopter, hvor 17.500 har købt billet til aftenens koncerter (Politifoto)
Sådan ser et fyldt Østerbro stadion ud fra oven fra en politi-helikopter, hvor 17.500 har købt billet til aftenens koncerter (Politifoto)

Det er gennem et kamera på politiets helikopter, at de fra luften kan holde øje med de store arrangementer rundt omkring i København.

- Det er et kamera, der sidder på helikopteren, forklarer den presseansvarlige politikommisær fra Københavns politi, Lars Krabbe.

Han vil helst ikke gå i detaljer med, hvordan politiet bruger helikopteren, men fortæller, at det giver god mening af sende den i luften på en dag som i dag.

- Det giver god mening at bruge den i dag, da der er flere store arrangementer rundt omkring i København, siger han.

Det drejer sig blandt andet om Dizzy Mizz Lizzy koncerten på Østerbro, som Københavns politi her har taget et billede af og delt med offentligheden på twitter.

Det giver, ifølge Lars Krabbe, politiet mulighed for at overvåge menneskermængder og bestemte områder.

- Vi bruger den til at overvåge de ting der sker, på for eksempel Refshaleøen i aften, siger han.