Sag om parteret rocker: Udbrændt bil fundet

Politiet efterlyser vidner til hjælp i opklaringen af den bestialske drabssag, hvor 25-årige Kevin Andersen fra rockerklubben Satudarah er offer

Bilen der tilhører en af de fængslede i sagen er udbrændt i Nordsjælland. Foto: Alarm112danmark.
Bilen der tilhører en af de fængslede i sagen er udbrændt i Nordsjælland. Foto: Alarm112danmark.
Følg Krimi

Trods fængslingen af to mænd i den bestialske sag om et dræbt og parteret medlem af rockerklubben Satudarah, 25-årige Kevin Andersen, fortsætter efterforskningen af sagen.

Liget af manden blev fundet i et grønt område ved Vestskoven tirsdag. 

I  forbindelse med efterforskningen efterlyser Københavns Vestegns Politi nu vidner, der har set noget til en bilbrand i Skodsborg i Nordsjælland.

Der er tale om en sort Citroen C4 der blev fundet brændende ud for Skodsborgparken nr. 8 onsdag den 7. september kl. 0009.

Det er en Sort Citroen c4 picasso, som denne, der er fundet udbrændt . Politiifoto.
Det er en Sort Citroen c4 picasso, som denne, der er fundet udbrændt . Politiifoto.

- Bilen tilhører en af de personer, vi fik varetægtsfængslet i drabssagen tirsdag formiddag. Så det er altså ikke ham selv, der har brændt den af. Bilen kan vise sig at være meget interessant i sagen, siger politiinspektør Svend Foldager fra Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Det er ikke lykkedes Ekstra Bladet at træffe Svend Foldager i dag, men meddelelsen mere end antyder, at flere gerningsmænd må have været på spil i sagen.

Sort kuffert
Politiet offentliggør også billeder af to kufferter, som politiet ved, der er brugt i  forbindelse med forbrydelsen. Ifølge politiets efterforskning er liget af den 25-årig mand blevet transporteret i både de sorte kufferter og blå IKEA-poser.

Disse kufferter blev i følge politiet brugt - sammen med blå Ikeaposer til at fjerne liget af en 25-årig mand. Politiifoto
Disse kufferter blev i følge politiet brugt - sammen med blå Ikeaposer til at fjerne liget af en 25-årig mand. Politiifoto

- Så har du set personer opfører sig mistænkeligt, mens de transporterede en sort eller sort/gul kuffert, som på billederne, nær de steder som politiet vurderer er centrale i sagen, så ring straks til os, lyder opfordringen fra Svend Foldager.

Forbrydelsen tager sit udspring i en boligblok i Hedeparken nr 179 i Ballerup, hvor to personer blev frihedsberøvet fra engang i sidste uge.

Den ene, Kevin Andersen, blev dræbt. Hans lig blev parteret og transporteret væk og er fundet i et grønt område ved Vestskoven ved Orchidevej i Albertslund . Den anden blev af - ukendt årsag - sluppet fri søndag eller mandag i denne uge og søgte til hospitalet. Hvorefter politiet blev alarmeret.

Politiet appellerer til, at vidner, der måtte have set den sorte Citroen disse steder, melder sig.

De to nu varetægtsfængslede mænd nægter sig skyldige i drab og medvirken til drab, men grundlovsforhøret blev holdt bag dobbeltlukkede døre. Politiets teori om motivet til forbrydelsen er derfor ikke kendt.

Vestegnens Politi håber på hjælp i sagen. Telefon; 43861448.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Hvis krigen og katastroferne kommer, hvad skal vi mennesker så gøre?