Samlever anholdt for knivstikkeri: Mand blev stukket i brystet

Det er endnu uvist, hvad der ligger bag knivstikkeriet. Offer og anholdt var i et parforhold

(Optagelser: Kenneth Meyer)
Følg Krimi

En 47-årig mand er stadig på operationsbordet, men uden for livsfare, efter han blev stukket en enkelt gang med en kniv i brystregionen.

Det skete omkring klokken otte i morges i et eksklusivt boligbyggeri på Islands Brygge i København.

- Vi får anmeldelse om noget tumult i en lejlighed, siger den centrale efterforskningsleder i Københavns Politi, Jørgen Lyster og fortæller, at anmeldelsen kom fra en person i lejligheden.

- Vi kører derud og finder en mand i lejligheden. Han er blevet stukket en gang med en kniv i brystregionen. Vi anholder en kvinde i lejligheden, som, vi mener, har forøvet det her stik. Nu er vi i gang med afhøringen af kvinden og nogle andre vidner, og i gang med at få lavet tekniske undersøgelser derude, siger han.

Ofret blev ført ud af lejligheden på en båre. Han ligger stadig på operationsbordet. Foto: Ekstra Bladet
Ofret blev ført ud af lejligheden på en båre. Han ligger stadig på operationsbordet. Foto: Ekstra Bladet

Den anholdte kvinde er 36 år, og ofret og den anholdte var i et forhold med hinanden. Udover ofret og den anholdte var der tre til stede i lejilgheden.

Ofret blev kørt ud på en båre, og den anholdte kvinde blev ført ud iført en overtræksdragt for at sikre spor. Omkring klokken 9.30 blev endnu en lav person ført ud af lejligheden fuldstændig indhyllet i overtræksdragt og med poser om hænderne.

Men det var, ifølge efterforskningslederne, for at være helt sikker på hændelsesforløbet, når de traf flere mennesker i lejligheden.

Hørte spektakel
- Det var for at sikre os, når vi har nogle afhøringer, at vi har dækket ind. Så det kan tit være nogle forholdsregler, vi træffer, bare for at være sikre. Og det er det, der er sket i den her sag. Vi mener, at vi har fat i både gerningskvinden og den forurettede mand, siger han.

Det er for tidligt at sige, hvad der ligger bag knivstikkeriet.

 

Der er tale om eksklusive lejligheder, der ligger lige ud til en kanal og Københavns Havn, hvor lejligheder på etager længere nede bliver udbudt til salg for 5-6 millioner kroner.

Ingen af de beboere, som Ekstra Bladet taler med på stedet, kender til personerne i lejligheden. De fortæller, at der er meget korttids-udlejlejning og udlejning via Airbnb i området, som er med til, at man ikke kender hinanden så godt.

Teknikerne ankommer til gerningsstedet. Foto: Kenneth Meyer
Teknikerne ankommer til gerningsstedet. Foto: Kenneth Meyer
 

En person, som har lejet lejligheden ved siden af gerningsstedet nogle uger, fortæller, at han ikke hørte noget som helst, før politiet kom, mens en anden nabo, der bor midt i opgangen fortæller, at han først hørte spektakel fra lejligheden, da politiet ankom for at komme ind i lejligheden.

Elevatoren i opgangen blev spærret af et 'adgang forbudt'-skilt, og naboer stod på de store altaner og kiggede ned på politifolkene, mens regnen faldt stille ned.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.
Fronten forstærkes - velkommen til Finland og Sverige

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+