Sandberg og Bagger i krig: Det irriterer mig grænseløst

Stein Bagger lyver, når han siger, han ikke vidste, Sandberg var HA, da han ansatte ham, siger Sandberg

Stein Bagger og Brian Sandberg i KB Hallen i de gyldne dage.
Foto: Privatfoto
Stein Bagger og Brian Sandberg i KB Hallen i de gyldne dage. Foto: Privatfoto

Gennem de seneste par dage har Ekstra Bladet beskrevet den dømte finansgøgler og leasingkarrusel-konge, Stein Baggers, nye liv efter, at avisen fandt frem til ham, hvor han nu opholder sig en lille by tæt på Stockholm.

Stein Bagger er fundet: 'Viser bare at kriminalitet betaler sig'
I den forbindelse har Bagger fortalt om tidligere forhold til forskellige nøglepersoner - og ganske sigende så har de omtalte personers syn på sagen langt hen ad vejen en ganske anden end Stein Bagger.

Blandt andet har Bagger til Ekstra Bladet udtalt, at han ikke vidste, at hans tidligere bodyguard var medlem af Hells Angels, da Bagger hyrede Sandberg til at stå for sin personlige sikkerhed.

Bagger: Derfor ansatte jeg Sandberg
- Jeg brækker mig. Selvfølgelig vidste han, jeg var rocker dengang. Vi kendte hinanden fra træning, og dengang havde jeg store og meget synlige HA-tatoveringer. Og man skulle heller ikke søge tre sekunder på nettet dengang, før man ville klar over, at jeg var HA, siger Brian Sandberg til Ekstra Bladet.

- Ham der (Stein Bagger, red) er fuld af løgn, og det irriterer mig grænseløst, tilføjer han.

- Tvært imod, så kontaktede han mig jo, fordi  han vidste, hvem jeg var, siger Sandberg.

Sandberg om Stein Bagger-afsløring: Jeg er glad for han er OK
- Blandt andet bad han mig tage en trøje på til et med Michael Ljungman (en anden af Baggers tætte partnere dengang, red).

- Hvorfor gjorde han det?

- Vel nok fordi, jeg skulle præsenteres som hans rockerven, kan jeg forestille mig. Hvorfor skulle jeg ellers tage den trøje på? Det giver da sig selv, svarer Sandberg.

Han fortæller yderligere, hvordan han ofte var iført Hells Angels trøjer og t-shirts, når de var sammen i Sydfrankrig:

- Det var han meget fascineret af, fortæller Sandberg.

- Han er fuld af løgn. Tidligere har Bagger forklaret, at han lærte mig at kende via bekendte i Frederiksværk. Han har også fortalt, at igennem bodybuilder-miljøet.

- Men de kolde facts er, at vi mødtes i VIP loungen i Fitness DK på Østerbro. Her stod vi som Vor Herre har skabt os. Og dengang havde jeg altså Hells Angels tatoveringer over det hele, fortæller Sandberg.

Sådan fik han Porschen: Her er Baggers bagmænd

Under afsoningen af sin dom var Stein Bagger ad flere omgange anbragt på den nu lukkede Vridsløselille Statsfængsel kaldet 'Brasen', hvor dette billede er taget.
Under afsoningen af sin dom var Stein Bagger ad flere omgange anbragt på den nu lukkede Vridsløselille Statsfængsel kaldet 'Brasen', hvor dette billede er taget.