Sandberg om Stein Bagger-afsløring: Jeg er glad for han er OK

Den tidligere Gucci-rocker mener at have mange millioner kroner til gode hos Stein Bagger

Stein Bagger og Brian Sandberg i KB Hallen i de gyldne dage.
Foto: Privatfoto
Stein Bagger og Brian Sandberg i KB Hallen i de gyldne dage. Foto: Privatfoto

Afsløring: Her er Stein Bagger

Den tidligere Gucci-rocker, Brian Sandberg, er en af dem, der er glade for, at Ekstra Bladet har fundet frem til, hvor Stein Bagger nu opholder sig.

- Jeg er glad for at høre, at han har det OK. Og jeg må da hellere se snarest få sat kursen mod Stockholm, så vi kan afklaret vores mellemværende, siger Brian Sandberg.

Ekstra Bladet fandt ham: Se billederne fra Stein Baggers hemmelige liv

Yderligere ønsker han ikke at kommentere sit angivelige mellemværende med den dømte leasingkarruselkonge, Stein Bagger.

Tidligere - i IT Factorys storhedstid - fungerede Sandberg, der dengang var medlem af Hells Angels, som bodyguard og sikkerhedschef for Stein Bagger.

Og i den forbindelse mener Sandberg at have en hulens masse penge til gode hos Bagger - et anseeligt beløb på mange mio. kroner.

Jagter Stein Baggers millioner: Nu må vi tage fat i ham igen

Ud over manglende løn, så mener Sandberg også, at Bagger skylder ham penge fra forskellige kuldsejlede forretningsprojekter.

I forbindelse med sikkerhedsopgaven var lønnen på papiret ganske generøs - ikke mindre end 260.000 kr lød månedslønnen på.

I bogen Exit Hells Angels fortælles det, at Sandbergs vagtfirma fulgte med på blandt andet ture til Sydfrankrig, hvor Bagger og den daværende kæreste, Anette Uttenthal, flashede ure, smykker og værdier for millioner

I bogen beskrives det yderligere, hvordan kontakten mellem Bagger og Sandberg fortsatte efter, at Bagger var blevet dømt.

I 2010 blev Bagger overflyttet fra Vridsløselille til det åbne fængsel Horserød i Nordsjælland, hvor han fik lov at benytte computer med internetforbindelse.

Ekstra Bladet fandt ham: Se billederne fra Stein Baggers hemmelige liv

Her chattede Sandberg og Bagger på daglig basis via Skype, lyder det i bogen. Det inkluderede også gode råd om økonomi i forhold til Sandbergs daværende firma, hvor Sandberg sammen med en partner ydede billån ud.

Renten lød på ikke mindre end 25 procent om året. Da ejerne blev ramt af myndighedernes kritiske blik, var Bagger klar med gode råd fra computeren i fængslet.

Her et billede fra Stein Baggers afsoning i det nu lukkede Vridsløse-fængsel.
Her et billede fra Stein Baggers afsoning i det nu lukkede Vridsløse-fængsel.

Også mens Bagger var i det lukkede fængselssystem, var der kontakt mellem Bagger og Sandberg - her skete det i det skjulte, hvor Anette Uttenthal fragtede beskeder frem og tilbage.

Her hjalp Sandberg Bagger med gode råd til, hvordan man bedst fik dagligdagen til at gå, og hvordan man som indsat skulle forholde sig til andre indsatte.

Stein Bagger var ad flere omgange på Vridsløse. Efter, at han i juli 2010 blev taget i et tyveri af et stempel fra en kiropraktorklinik, blev han rykket tilbage i det lukkede fængsel.

Klinikken besøgte han dengang på grund af rygproblemer.

Og det var politiets mistanke, at Stemplet skulle bruges til at forfalske papirer fra klinikken, så finansgøgleren kunne ansøge om yderligere udgangstilladelser.

Sandberg om Stein Bagger-afsløring: Jeg er glad for han er OK