Sara blev brændt levende af ekskæreste: 'Han var som en søn for mig'

Moderen til Sara Di Pietrantonio, der blev brændt levende af sin jaloux ekskæreste, taler ud om forholdet til sin tidligere svigersøn

Vincenzo Paduano var meget jaloux, men samtidig også meget kærlig,  fortæller Sara Di Pietrantonios moder. (Foto: Facebook)
Vincenzo Paduano var meget jaloux, men samtidig også meget kærlig, fortæller Sara Di Pietrantonios moder. (Foto: Facebook)

Drabet på den 22-årige universitetsstuderende Sara Di Pietrantonio har rystet Italien, og efterforskere kalder det den mest grusomme sag, de nogen sinde har arbejdet med.

27-årige Vincenzo Paduano har efter et langt forhør indrømmet, at han først fulgte efter sin ekskæreste og tvang hendes køretøj til at standse.

Efterfølgende satte han ild til hendes bil samtidigt med, at han overpøsede hende med alkohol. Det lykkedes den 22-årige kvinde at flygte, men efter 100 meter blev hun indhentet.

Med en lighter stak Vincenzo Paduano ild til den sagesløse kvinde, der blev efterladt til den visse død.

Men hvad fik den 27-årige sikkerhedsvagt til at udføre det bestialske drab?

Jaloux anlagt
Politiet mener, at det var ren og skær jalousi. Sara Di Pietrantonio havde nemlig fået en ny kæreste, og det var denne lejlighed, at Paduano ventede i flere timer før ekskæresten kom ud.

Sara Di Pietrantonio mistede livet efter en grusom forbrydelse. (Foto: Facebook) Krimi Sara dræbt på åben gade: Ekskæresten satte ild til hende

Den italienske avis Corriere della Sera har over flere omgange talt med den unge piges moder, der beskriver sin tidligere svigersøn som en meget sammensat person.

- Han var meget jaloux anlagt, men han var også kærlig og betænksom. han boede i vores hjem i to år: Han var den søn, jeg aldrig selv havde haft, siger moderen Tania Raccu.

Sara Di Pietrantonio mistede livet efter en grusom forbrydelse. (Foto: Facebook)
Sara Di Pietrantonio mistede livet efter en grusom forbrydelse. (Foto: Facebook)
 

Moderen beskriver også, hvordan parret var meget forelskede. De blev også forlovet, og alt tydede på, at de skulle være sammen i mange år. Men der var en skyggeside i det ellers lykkelige forhold.

- Når han ikke var sammen med hende, ringede han konstant nogle gange hver 10. minut. Han skulle altid vide, hvor hun var, og hvem hun var sammen med, siger moderen til den italienske avis.

Vidste altid hvor hun var
Vinzenco Paduanos besættelse sluttede dog ikke, da parret gik hver til sit.

Han vidste nemlig altid, hvor hun var. Vinzenco havde nemlig koden til sin ekskærestes iCloud og kunne derfor spore, hvor hendes telefon befandt sig.

Ifølge den italienske avis, er det efterforskernes teori, at han havde sporet Sara Di Pietrantonio til hendes nye kærestes lejlighed via hendes telefon.

Tilstod efter afhøring
Vinzenco Paduano blev pågrebet kort efter forbrydelsen, hvor han nægtede sig skyldig. Men efter otte timers afhøring tilstod han det grusommedrab. Han er nu sigtet for overlagt drab.

- I de 25 år, jeg har arbejdet med det her, har jeg aldrig set noget så grusomt, siger Luigi Silipo, der er den ledende efterforsker i sagen, på et pressemøde ifølge The Independent.

På et pressemøde forklarede politiet, at Paduano havde ventet uden for sin ekskærestes nye kærestes hjem fra klokken tre natten til søndag. Da Sara Di Pietrantonio forlod hjemmet, fulgte han efter hende og tvang hendes bil af vejen.    

Politiet har fået hjælp af et overvågningskamera, der viser den grusomme forbrydelse. Blandt andet viser billederne, hvordan mindst to biler kørte forbi, mens den desperate kvinde forsøgte at flygte og skreg om hjælp.