Sara dræbt på åben gade: Ekskæresten satte ild til hende

Ingen forbipasserende kom 22-årige Sara Di Pietrantonio til hjælp, da hendes ekskæreste overpøsede hende med alkohol og satte ild til hendes ansigt

Sara Di Pietrantonio mistede livet efter en grusom forbrydelse. (Foto: Facebook)
Sara Di Pietrantonio mistede livet efter en grusom forbrydelse. (Foto: Facebook)

Italiensk politi efterforsker lige nu et bestialsk drab, der foregik søndag på åben gade i Rom kort før daggry.

Det er politiets teori, at den 22-årige universitetsstuderende Sara Di Pietrantonio blev dræbt af sin 27-årige ekskæreste Vincenzo Paduano på grund af jalousi, skriver det britiske medie The Independent

Vidner har fortalt politiet, hvordan Paduano først havde sat ild til sin ekskæreste bil. Det lykkedes i første omgang Sara Di Pietrantonio at stikke af, efter ekskæresten havde overpøset hende med alkohol.

Han fortsatte dog ufortrødent jagten, og satte efter 100 meters jagt ild til kvinden med sin lighter og overlod hende til den visse død.

Sagen har rystet efterforskeren, der kalder det den værste sag, han nogen sinde har arbejdet med.

- I de 25 år, jeg har arbejdet med det her, har jeg aldrig set noget så grusomt, siger Luigi Silipo, der er den ledende efterforsker i sagen, på et pressemøde ifølge det britiske medie.

Tilstod efter afhøring
Vinzenco Paduano blev pågrebet kort efter forbrydelsen, hvor han nægtede sig skyldig. Men efter otte timers afhøring tilstod han den grusomme forbrydelse. Han er nu sigtet for overlagt drab.

- Paduano kunne ikke acceptere at være blevet forladt af sin kæreste. Han organiserede og planlagde forbrydelsen, siger anklager Maria Monteleone.

På et pressemøde forklarede politiet, at Paduano havde ventet uden for sin ekskærestes nye kærestes hjem fra klokken tre natten til søndag. Da Sara Di Pietrantonio forlod hjemmet, fulgte han efter hende og tvang hendes bil af vejen.    

Politiet har fået hjælp af et overvågningskamera, der viser den grusomme forbrydelse. Blandt andet viser billederne, hvordan mindst to biler kørte forbi, mens den desperate kvinde forsøgte at flygte og skreg om hjælp.