Annonce:
Annonce:

Se hvordan: Her er hunden, der afværger knivoverfald

Hunde kan føre blinde, finde narko og fange banditter - de kan sågar redde dig fra at blive stukket ned, hvis du skulle være så uheldig at havne i en situation, hvor din modstander bærer kniv

Hyrdehunden Hermione er trænet til at beskytte sin fører mod knivoverfald. (Video: privat)
Annonce:
Følg Krimi

Hunden Hermonie er fra Kenya, og hun har lært noget ganske nyttigt. Hun kan redde sin fører fra at blive stukket ned med kniv. Hunden er af racen belgisk hyrdehund, som blandt andet kendetegner sig ved, at være meget beskyttende af natur.

Hermione ligger lydigt mellem benene på den person, hun passer på. Selvom der kommer en fremmed tæt på, foretager hun sig intet - heller ikke selvom hun bliver klappet, og der bliver givet hånd mellem parterne.

Først hvis den udefrakommende får den ide at angribe, skrider vagthunden ind. Nærmest før det blotte øje når at opfange truslen, har Hermione sat sig fast i armen på voldsmanden, og der bliver hun, til hun får besked på at give slip.

Hermiones træner, Arkady Shulman, lader til at kunne dirigere sin firbenede ven med ganske små signaler, og der er ingen tvivl, om at Hermione er helt på, hvad hendes opgave er - hun logrer sågar med halen i alvorens stund.

Racen belgisk hyrdehund er også særligt populær hos politiet. Den minder en smule om schæferen - dog er hyrdehunden mere udholdende og knap så raffineret i avlshistorikken.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: