Se video: Her bliver 'Manden med hatten' anholdt

Han er kendt som 'Manden med hatten, og siden november har Mohamed Abrini været eftersøgt af både de franske og belgiske myndigheder. Fredag blev han anholdt, og nu er video af anholdelsen sluppet ud. Se optagelserne øverst i artiklen

Se anholdelsen af Mohamed Abrini her. (Video: Ritzau)

En nøglefigur i terrorangrebet i Paris blev anholdt fredag af belgisk politi.

Det bekræfter franske politikilder ifølge AP.

Den anholdte er 31-årige mand Mohamed Abrini og ifølge Ritzau den samme mand, der er kendt som 'Manden med hatten', efter han blev set i Zaventem-lufthavnen i Bruxelles sammen med de to selvmodsbombere.

Abrini har været efterlyst af de franske og belgiske myndigheder siden d. 24 november.

Ifølge den belgiske anklager, blev Mohamed Abrini set sammen med terrormistænkte, Salah Abdeslam, på en tankstation ved motorvejen mod Paris i Ressons to dage før angrebet i den franske hovedstad. Her kørte Abrini den Renault Clio, der blev brugt i forbindelse med angrebet på Bataclan.

Derfor er den belgisk-marokkanske mand mistænkt for at have tilknytning til terrorangrebet i Paris.

Artiklen fortsætter under videoen

Her bliver terrormistænkte Salah Abdeslam anholdt i Belgien. (Video: VTM)

Også Salah Abdeslam er blevet anholdt for sin rolle i Paris-angrebet, men han nægter at udtale sig til de franske efterforskere.

I alt er nu seks personer anholdt ved tre politiaktioner i Bruxelles. Derudover blev tre personer, der holdt Abdeslam skjult i bydelen Molenbeek, også anholdt.

Se Mohamed Abrini blive anholdt i videoen øverst i artiklen