Annonce:
Annonce:

Se videoen: Brutalt overfald i Pusher Street

Op mod 20 mænd overfaldt fredag aften en yngre mand i Pusher Street

Op mod 20 mænd overfaldt fredag aften en yngre mand i Pusher Street

Annonce:
Følg Krimi
Følg Pusher Street
Følg Bandeland

En ung mand falder til jorden og flere sortklædte mænd sparker, slår og tramper løs på ham. En mand i en hvid vest slår ham igen og igen med en form for våben, mens offeret ligger på jorden. Overfaldet står på i omkring 30 sekunder og finder sted tidligt fredag aften i Pusher Street på Christiania.

Her blev en 20-årig mand overfaldet af op mod 20 mænd i den berygtede hash-gade på Christiania. Den unge mand kom i følge Københavns Politi alvorligt til skade. Han blev slået og sparket gentagne gange og angiveligt også stukket én gang med en kniv. På trods af de svære kvæstelser, var manden ikke i livsfare.

Ekstra Bladets kilder fortæller, at den 20-årige arbejdede i en hashbod med tilknytning til Hells Angels. Tæskeholdet skulle ifølge kilder med indsigt i miljøet have tilknytning til Satudarah.

Satudarah-folk anholdt

Annonce:

Københavns Politi efterforsker stadig overfaldet og ønsker ikke på nuværende tidspunkt at fortælle andet, end de i forlængelse af episoden fredag anholdt seks personer og sigtede dem for kvalificeret vold. I følge Ekstra Bladets oplysninger har de anholdte tilknytning til Satudarah

De anholdte er lørdag morgen blevet løsladt, men de fik i følge Ekstra Bladets oplysninger beslaglagt deres tøj, som skulle bruges til videre sporsikring.

- Der pågår en efterforskning, men den holder vi for os selv for nuværende, oplyser vagtchef ved Københavns Politi, Michael Andersen.

Bange for bandekrig

Sent fredag aften var der fællesmøde blandt beboerne på fristaden. Her slog de endnu en gang fast, at volden og banderne ikke er velkomne på Christiania.

- Vi er bange for, at situationen udvikler sig til en bandekrig på Christiania, siger talsperson for Christianias pressegruppe, Hulda Mader, til Ritzau.

Beboerne har igen set en stigning i volden den senere tid.

- Inden for den seneste tid har der været flere voldelige episoder. Det er ikke nogen personer, vi kender. Vi formoder, at det er bander, siger Hulda Mader.

En af episoderne var i slutningen af marts, hvor to yngre LTF-folk blev stukket ned i Pusher Street. 5. april troppede en stor flok LTF-folk også op i Pusher Street i en form for magt-manifestation.

Den 32-årige mand, der er sigtet i sagen om den 13-årige pige, er onsdag også blevet sigtet for drabet på Emilie Meng. Hør mere i 'Afhørt' herunder eller i din podcast-app

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Bandidos skal bekæmpes hårdt og med alle midler
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: