Seks kræves fængslet for 440 kilo hash

Politiet har tirsdag aften slået til i Nakskov, hvor et kæmpe parti hash og mere end en million kroner er blevet beslaglagt

Følg Krimi

Ved du noget?

Indsend billede el. video

Maks. 5MB

Politiet har tirsdag slået til i en større aktion, hvor et kæmpe parti hash samt mere end 1,1 millioner kroner i kontanter er blevet beslaglagt i Nakskov.

Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Mere præcist er der fundet 440 kilo hash, oplyser politiet.

Samtidig er flere adresser blevet ransaget, og der er blevet anholdt seks mænd i alderen 20 til 66 år. De seks forlanges nu varetægtsfængslet.

Fundet er gjort under en koordineret aktion mellem Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi og Særlig Efterforskning Øst og Vest.

Politiinspektør Kim Kliver vurderer efter de indledende afhøringer og undersøgelser, at der er tale om organiseret narkokriminalitet, hvor partiet af hash har skullet forsyne et større geografisk område.

- Alene ud fra den store mængde beslaglagt hash er vi overbeviste om, at stoffet er tiltænkt et langt større geografisk område, siger Kim Kliver.

- Vi skal bruge den kommende tid til at gennemgå alt det materiale, der nu er tilvejebragt, og jeg kan i den forbindelse ikke udelukke flere anholdelser, fortsætter han.

De seks anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Nykøbing Falster med krav om varetægtsfængsling. Det vides endnu ikke, hvordan de forholder sig til sigtelserne.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis Herlufsholm var en muslimsk friskole ...

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind