Seks mænd jages: Person kidnappet og gruppevoldtaget i Sverige

Svensk politi efterforsker lige nu en sag, hvor en 35-årig person angiveligt er blevet kidnappet og gruppevoldtaget

Voldtægten skulle være sket i byen Uppsala. Foto: Google Maps
Voldtægten skulle være sket i byen Uppsala. Foto: Google Maps

Det svenske politi jagter lige nu seks gerningsmænd, der angiveligt skulle stå bag en brutal voldtægt af en 35-årig person.

Det skriver svenske Expressen og Aftonbladet.

- Der er tale om en grov forbrydelse. Kidnapning og gruppevoldtægt, siger politiinspektør Göran Stanton fra hadforbrydelseafdelingen i Stockholm til Expressen.

Ifølge avisen blev det 35-årige offer kidnappet fra sin hjemmeadresse, inden personen blev taget med til en restaurant, hvor voldtægten fandt sted.

Der er dog uenigheder mellem de to aviser, som skriver to forskellige ting. Ifølge Aftonbladet skulle personen være kidnappet fra en burgerrestaurant, hvorefter vedkomne er blevet ført til en lejlighed, hvor voldtægten stod på i flere timer.

Voldtægten skulle være sket i byen Uppsala den 30. april, og politiet jagter seks gerningsmænd, som menes at stå bag. 

- Vi har ingen mistænkte. Der er ingen, som vi ved, hvem det er. Vi arbejder på at få dem identificeret, siger Göran Stanton til den svenske avis.

Ifølge politikommissæren mistænker man voldtægten for at være en hadforbrydelse. Men hvad det helt konkret ´betyder vil Göran Stanton ikke komme ind på

I starten af året var der en anden voldsom voldtægt i byen Uppsala. Her blev en ung kvinde voldtaget i en lejlighed, og voldtægten blev transmitteret direkte ud i en lukket gruppe på Facebook.

De tre gerningsmænd modtog den gang mellem et halvt år og to års fængsel.

nationen Gruppe-voldtog og live-streamede på Facebook: Derfor får de rabat på straf