Seksårige Silke fundet i god behold: Var væk i timevis

Fyns Politi efterlyser seksårige Silke, der har været forsvundet fra omkring halv syv søndag aften - politiet har hundepatruljer ude og en helikopter, der er klar til at gå i luften

(Foto: Fyns Politi)
(Foto: Fyns Politi)

Ved du noget om sagen, og har du billeder af eftersøgningen? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

OPDATERET: 22.52

Fyns Politi efterlyste den seksårige pige Silke, der har været forsvundet siden klokken 18.30. Men nu er hun fundet i god behold. Det bekræfter politiet over for Ekstra Bladet.

- Vi har fundet hende, siger vagtchef Christian Rasmussen til Ekstra Bladet.

Det er stadig uklart, hvorfor hun forlod sit hjem, men ifølge politiet var hun taget til et fremmed barns børnefødselsdag. 

- Hun blev fundet i et hus i området, hvor hun havde indfundet sig til en børnefødselsdag, hun ikke var inviteret til. Hun blev fundet under oprydningen i et børneværelse, skriver politiet i en pressemeddelse.

Efter sigende fandt familien, der afholdt børnefødselsdagen, Silke liggende i deres datters seng, og så ringede de efter politiet.

Forlod sit hjem
Den lille pige forlod sin bopæl ved Saugstedlund i Faaborg.

- Vi har hundepatruljer ude og er i gang med at få en helikopter i luften. Grunden til, at vi eftersøger så massivt er, at forældrene fortæller, at det er meget atypisk af hende at forlade hjemmet, sagde vagtchef Christian Rasmussen tidligere til Ekstra Bladet.

Vagtchefen fortæller, at hendes bopæl er i et villakvarter.

- Men Faaborg er ikke særlig stor. Og der er for eksempel søer lige uden for byen. Vi tror måske, at hun er faret vild, som vi håber at finde hende meget hurtigt, sagde Christian Rasmussen.