Sex-stalker på spil: Skræmte kvinder melder sig i hobevis

Københavns Politi gik tidligere i dag ud og advarede kvinder mod at færdes alene efter flere seksuelle overfald mod unge kvinder. Nu har flere kvinder meldt om overgreb

(Københavns Politi)
(Københavns Politi)

Har sex-stalkeren prøvet at forgribe sig på dig, og har du lyst til at fortælle om det? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)

18 kvinder har siden formiddag henvendt sig til Københavns Politi, efter at det kom frem, at en mand seksuelt over forgrebet sig på ti unge kvinder siden midten af juni. Det fortæller vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

- Vi kan knytte omkring otte forhold til de allerede eksisterende. Vi håber, at de vil fortsætte med at henvende sig til os, siger vicepolitiinspektøren til Ekstra Bladet klokken 16.

Ifølge Jens Møller Jensen har anmeldelserne hovedsageligt handlet om blufærdighedskrænkelser, som er foregået på samme fremgangsmåde som de forrige.

Området hvor overgrebene foregået. (Københavns Politi) Krimi Politi advarer kvinder mod at gå alene: Ti kvinder seksuelt overfaldet

Bare sidste weekend fandt fem overgreb sted. Det er også derfor, at politiet nu vælger at gå ud og advare kvinderne mod at færdes alene.

- Vi har de sidste par dage arbejdet hårdt på at få det opklaret inden weekenden, og da det altid har fundet sted i weekenderne, var det vigtigt at få det ud nu.

Ekstra Bladet har talt med Jennie Ferrara, som på Twitter havde skrevet, at hun i juli i år var udsat for et seksuelt i Fælledparken, og at hun er sikker på, at det var den samme gerningsmand. Hun ønsker ikke at uddybe nærmere over for avisen, men bekræfter, at hun i dag har meldt hændelsen til politiet.

Fulgte efter kvinderne
Manden har fulgt efter kvinderne i skjul om natten mellem klokken 02.00-06.00 og har som regel været på cykel. I to af tilfældene har gerningsmanden taget kontakt til kvinderne på åben gade, mens han ved alle de andre kvinder har fulgt efter dem hen til deres dør eller helt med ind i deres lejlighed.

- Han beføler dem uden på tøjet og kysser dem. Han er meget insisterende på at kysse og tungekysse dem, forklarer Jens Møller Jensen.

- Umotiveret har han også gået op og stukket dem en knytnæve i ansigtet.

Ved flere lejligheder har han, mens kvinderne låste deres dør op, skubbet dem ind i lejligheden, hvor han 'omklamrede dem og kyssede dem intenst', skriver politiet i en pressemeddelelse.

- Der er her forsøg på voldtægt, hvor han gør tegn til at trække ned i sine bukser.

Overgrebene er hovedsageligt foregået i området omkring Frederikssundsvej og Nørrebrogade, samt to tilfælde i Østerbro-kvarteret omkring Nørre Alle, Jagtvej og Lyngbyvej.

Har sex-stalkeren prøvet at forgribe sig på dig, og har du lyst til at fortælle om det? Skriv en mail til 1224@eb.dk eller send en sms til 1224 (koster alm. takst)