Sex-uhyre: Vi lavede rollespil

Den 58-årige tiltalte 'Røde Kors'-mand fortæller, at han fandt på sex-handlingerne, når han og andre mænd misbrugte mindreårig pige

Her ved Retten i Odense vil en grufuld sag om sexmisbrug af en 13-14 årig pige blive rullet ud tirsdag og onsdag, når en 58-årig mand er tiltalt og risikerer flere års fængsel for adskillige sexovergreb mod den mindreårige. Foto Ole Frederiksen
Her ved Retten i Odense vil en grufuld sag om sexmisbrug af en 13-14 årig pige blive rullet ud tirsdag og onsdag, når en 58-årig mand er tiltalt og risikerer flere års fængsel for adskillige sexovergreb mod den mindreårige. Foto Ole Frederiksen

Den 58-årige mand, som er tiltalt for flere uhyggelige overgreb mod en mindreårig pige, fortæller tirsdag formiddag i Retten i Odense, at han lavede rollespil med den misbrugte, mindreårige pige.

- Vi byggede en historie op og havde vores roller. Jeg fandt på handlingen, fortæller SP om et møde på et Bed & Breakfast-pensionat i Nykøbing Mors.

SP havde bundet pigen på hænder og fødder, men hævder, at det var aftalt og en del af rollespillet, hvor han selv havde samleje med hende mindst to gange.

- Vi brød os ikke om det, så vi stoppede ret hurtigt, siger SP, da anklager Marianne Birck gennemgår billeder taget af SP.

Her ved Retten i Odense vil en grufuld sag om sexmisbrug af en 13-14 årig pige blive rullet ud tirsdag og onsdag, når en 58-årig mand er tiltalt og risikerer flere års fængsel for adskillige sexovergreb mod den mindreårige. Foto Ole Frederiksen Krimi Arrangerede sex for 13-årig med bekendt

Hvad driver dig til at ville have sex med en 14-årig pige? spurgte Marianne Birck.

- Jeg ved det ikke, jeg var nok meget betaget af hendes specielle lyster, siger SP.

Den 58-årige mand afviser i øvrigt, at han havde samleje med pigen, mens hun var spændt fast i en forladt lagerhal i Odense.

- Det var en tom industribygning, så der sad kroge over alt. Vi prøvede at spænde hende fast, men vi havde ikke samleje på det tidspunkt. Det kan ikke lade sig gøre at lave noget seksuelt, mens man hænger i en krog, fortæller SP, der erkender, at han havde samleje med pigen to gange den dag den 24. maj 2015. Men det skete dels på et bord, dels på en seng i industribygningen.

En måned senere - 27. juni - havde SP arrangeret et møde med to uidentificerede mænd i en forladt lagerhal på havnen. SP var kommet i kontakt med mændene via chatsiden boyfriend på internettet.

- Det var pigen, der selv ville, men jeg brød mig ikke om det og syntes, det var kommet for langt ud, fortæller SP om mødet, hvor mændene ifølge anklageskriftet havde samleje med pigen på skift.

Her ved Retten i Odense vil en grufuld sag om sexmisbrug af en 13-14 pige blive rullet ud tirsdag og onsdag, når en 58-årig mand er tiltalt og risikerer flere års fængsel for adskillige sexovergreb mod den mindreårige. Foto Ole Frederiksen Krimi Sex-uhyre forklædt som Røde Kors-mand: Tilhørere rystede over overgreb

SP husker ikke, om der også ved denne lejlighed var indgået slavekontrakt. Han afviser, at han selv havde seksuel glæde af at se pigen have sex med andre mænd.

SP afviser også, at han havde sex med pigen i en varevogn Dansk Røde Kors' logo på.

- Det var i en almindelig bil, som Røde Kors havde lejet, siger SP og erkender dermed, at han havde samleje med pigen i bilen.

SP hævder, at han selv havde samleje med pigen i alt tre steder - i lagerbygnigen på havnen, på Bed & Breakfast-pensionatet i Mors og i den lejede bil.

Han erkender også - for at tilfredsstille sine egne og pigens s/m-lyster - på pensionatet på Mors at have brugt et stykke plastic-sexlegetøj til at slå ofret i bagdelen.

- Det skete ved et par lejligheder, at vi anvendte sex-redskaber, men hun var selv indstillet på det, fastholder SP.

Selv om SP fra en tidligere dom fra 12. november 2012 var frakendt retten til at have med børn og unge at gøre, så var han alligevel sammen med adskillige unge piger ved produktionen af forskellige fotoserier rundt omkring i landet, hvor også andre fotografer tog billeder.

Den nu 15-årige pige blev tirsdag middag afhørt, mens dørene var lukket for pressen og offentligheden.

Her ved Retten i Odense vil en grufuld sag om sexmisbrug af en 13-14 årig pige blive rullet ud tirsdag og onsdag, når en 58-årig mand er tiltalt og risikerer flere års fængsel for adskillige sexovergreb mod den mindreårige. Foto Ole Frederiksen Krimi Sex-uhyre forklædt som Røde Kors-mand holdt 13-årig pige som sex-slave