Sexoverfald mod 15-årig pige: Tredje mand kræves fængslet

Stationsleder hos politiet i Skanderborg kalder overgrebssag fra Hørning mod 15-årig pige for "grov"

Det er efter alt at dømme en særdeles hård medfart, som en 15-årig pige mandag led på stationen i Hjørring. To personer blev tirsdag varetægtsfængslet i sagen, og onsdag skal en tredje mand fremstilles i grundlovsforhør i sagen.

Det oplyser anklager Mette Schjoldager fra Sydøstjyllands Politi onsdag formiddag til Ritzau.

- Det er planen, at han vil blive sigtet for det samme som de to, der blev fængslet i går. De blev sigtet for grov vold, vidnetrusler og forsøg på voldtægt, fortæller Mette Schjoldager.

Detaljerne om overgrebet mod den 15-årige pige er indtil videre hemmelige, da Retten i Horsens har bestemt, at sagen skal behandles for lukkede døre. Det kommer efter alt at dømme også til at ske ved onsdagens retsmøde.

Politiet: Kærestepar forsøgte at voldtage 15-årig pige

- Jeg vil bede retten om at lukke dørene på samme grundlag, som det skete i går, siger Mette Schjoldager.

Hos lokalpolitiet i Skanderborg, hvor sagen bliver efterforsket, vil stationsleder Andreas Bryld Hansen, heller ikke gå i detaljer. Han vil dog gerne kommentere sagen i overordnede vendinger.

- Jeg synes, det er en grov sag, siger Bryld Hansen til Ritzau.

Stationslederen ønsker over for Ritzau ikke at komme nærmere ind på, hvilke relationer der er mellem den forurettede pige og de tre personer, som er sigtet i sagen.

De to, som tirsdag blev fængslet i sagen, er en 17-årig pige fra Vejle og en 21-årig mand fra Hørning. De to er ifølge politiet kærester.

Den 22-årige, som skal stilles for en dommer onsdag, blev først anholdt tirsdag, efter at kæresteparret ar blevet varetægtsfængslet. Politiet oplyser, at manden kommer fra Midtjylland.

- Det er efterforskningen, som har givet nogle indikationer på, at han har været en del af det, fortæller Andreas Bryld Hansen.

Ved tirsdagens retsmøde nægtede kæresteparret sig skyldige i sigtelserne mod dem, og de valgte at kære rettens kendelse om fængsling til Vestre Landsret.