Sherri blev kidnappet, brændemærket og tæsket: 'Hun dækker over sin gerningsmand'

Profileringsekspert, John Kelly, mener, at Sherri Papini, der var kidnappet i tre uger, dækker over identiteten på sin gerningsmand

I den 34-årige mors tre uger i helvede, blev hun udsultet og tortureret. Foto: Privatfoto
I den 34-årige mors tre uger i helvede, blev hun udsultet og tortureret. Foto: Privatfoto

Efter tre ugers fangeskab bliver Sherri Papini sparket ud af en bil, og efterladt i vejkanten - 300 kilometer fra sit hjem i det nordlige Californien.

Bagbundet med en sæk over hovedet forsøger hun at stoppe forbikørende biler på motorvejen. Hun vejer 39 kilo.

- Mit første syn af min kone var hende i en hospitalsseng. Hendes ansigt var dækket af mærker, som spændte fra gul til sort på grund af gentagne slag, og hendes næseryg var brækket, skrev Keith Papini i et brev til ABC News, tirsdagen efter Sherri Papini var blevet sluppet fri. Hun var desuden blevet brændemærket af sine bortførere.

Sherri Papini blev fundet  d. 26. november og siden har rygterne svirret om, hvad der egentlig skete den dag i november, hvor hun blev kidnappet.

Den 34-årige mor blev bortført under en løbetur 2. november i Mountain Gate knap 400 kilometer nord for San Francisco.

Efterlysningen af Sherri Papini var blandt andet at finde i området, hvor man mener, hun forsvandt. Foto: Andrew Seng/AP
Efterlysningen af Sherri Papini var blandt andet at finde i området, hvor man mener, hun forsvandt. Foto: Andrew Seng/AP
 

Hun kender sin gerningsmand
Sherri Papini har tidligere forklaret, at det var to bevæbnede, latinamerikanske kvinder, der havde kidnappet hende. Men det er John Kelly, der er ekspert i profilering af seriemordere, ikke overbevist om.

Han tror til gengæld, at hun udmærket kender identiteten på sine gerningsmænd, men dækker over dem.

- Uanset hvem der har kidnappet Sherri Papini, så har de efterladt hende i frygt for dem. Måske har de skræmt hende til at lyve om sine kidnapperes identitet, fortæller John Kelly til People Magazine, som mener, at det hele lugter langt væk af enten seriemorder eller serie-voldtægtsforbryder.

John Kelly tror, at Sherri Papini har overtalt sine kidnappere til at lade hende gå på den betingelse, at hun har lovet ikke at røbe sine kidnapperes identitet.

Alligevel har profileringseksperten svært ved at forstå, hvorfor kidnapperne ville lade den unge kvinde gå.

- Det er et held, at de har ladet hende gå. Jeg har svært ved at forstå, at så sadistiske mennesker, som de her er, ville lade hende gå. Og jeg har jagtet mange af sådanne mennesker, fortæller John Kelly til People Magazine.

Ægtefælle mistænkt for kidnapning
På internettet blev der efter episoden spekuleret i, om det var Sherri Papinis mand, Keith Papini, der havde stået bag det hele. Også politiet mistænkte den bortførtes ægtefælle.

I kølvandet på mistankerne skrev Keith Papini følgende på Twitter:

- Jeg kan forstå, at folk ønsker historien, billeder, beviser på, at det hele ikke er en stor løgn, en plan, der skulle skaffe os penge, eller en fabrikeret racekrig. Men jeg kan ikke se et formål med at kommentere på hver enkelte absurde løgn.

Politiet oplyser til New York Post, at han stadig er under mistanke, selvom han angiveligt har bestået en løgndetektortest.

- Keith Papini har været samarbejdsvillig, og har endda indvilliget i at tage en løgndetektortest, men vi ser stadig på alle muligheder, siger 'County Sherrif' Tom Bosenko til New York Post.

Politiet kender endnu ikke motivet for kidnapningen, og har ingen anholdte i sagen.