Side 9-pige kvæstet i jordskælv: Flyver hjem i aften

Den 21-årige Cecilie Häggqvist flyver hjem i aften efter, hun kom til skade under jordskælvet i nat

- Min amerikanske ven Chris (t.v.) havde blod på hænderne fordi, han havde hjulpet nogle at de sårede, fortæller den 21-årige Cecilie Caroline Häggqvist fra Holstebro. Privatfoto.
- Min amerikanske ven Chris (t.v.) havde blod på hænderne fordi, han havde hjulpet nogle at de sårede, fortæller den 21-årige Cecilie Caroline Häggqvist fra Holstebro. Privatfoto.
Følg Krimi

En tydeligt rystet og lettere kvæstet Cecilie Caroline Häggqvist fra Holstebro vil hjem fra den græske party-ø Kos.

Her har hun den uge arbejdet som bartender i den gade, hvor en svensker og en tyrker i nat omkom i det voldsomme jordskælv, som i øvrigt kvæstede flere hundrede.

Cecilie

Cecilie er Side 9s egen rockchick

- Jeg skulle have været på arbejde i dag fredag, så jeg gik tidligt i seng i går, men vågnede op i nat i lejligheden ved at alt rystede voldsomt. Hele bygningen svajede. Jeg lykkedes med at tage lidt tøj på for at flygte ned af en vindeltrappe, fortæller den forhenværende Side 9-pige.

- På vej ned at trappen styrtede jeg og slog mit hoved og benet. Jeg var kortvarigt bevidstløs og var selvfølgelig meget bange, da jeg kom til mig selv, for mit syn var sløret, og det gjorde frygteligt, frygteligt ondt, fortæller en bedrøvet Cecilie Caroline Häggqvist.

Her skete jordskælvet. Foto: Bing.com/Frans Wej Petersen
Her skete jordskælvet. Foto: Bing.com/Frans Wej Petersen
 

Hun fandt i mørket nogle venner og sammen med dem haltede hun i frygt for en tsunami ind på øen, hvor de fandt et hotel, hvor de fik lov til at sove udenfor på nogle solsenge.

- Min amerikanske ven Chris, (På billede, red) som også arbejder på baren, havde blod på hænderne fordi, han havde hjulpet nogle at de sårede, fortæller hun.

OVERBLIK: Det ved vi om jordskælvet mellem Kos og Bodrum

Fredag morgen aftog Cecilies smerter – hun har ikke åbne brud - men alligevel ønskede hun at blive tilset af en læge.

- Men jeg har hørt, at der mange timers ventetid på skadestuen, så det må eventuelt vente, til jeg kommer hjem, siger den 21-årige Cecilie.

- Turen er ødelagt. Min far har bestilt flybilletter til mig, så jeg kan komme hjem i aften. Bargaden, hvor vi arbejdede, ligger mere eller mindre i ruiner, og under alle omstændigheder har vi ikke lyst til at arbejde et sted, hvor der skete to tragiske dødsfald i nat foruden de mange kvæstede.

Hun skulle først have rejst hjem den 30 juli.

Privatfoto
Privatfoto

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind