Annonce:
Annonce:

Sigøjner-gangster sviner sit offer: Men her er sandheden om voldtægten

Kendis-rockeren Brian Sandberg og Jura Levakovic skændes på Facebook. Her er sandheden om sigøjner-drengenes voldtægt på Strøget

Den 30-årige kvinde blev slæbt ind på dette toilet på Gammel Torv og gruppe-voldtaget. Jura Levakovic sviner offeret til på Facebook, og siger hun var prostitueret, der blot ikke fik sine penge. Foto: Johnny Frederiksen.
Den 30-årige kvinde blev slæbt ind på dette toilet på Gammel Torv og gruppe-voldtaget. Jura Levakovic sviner offeret til på Facebook, og siger hun var prostitueret, der blot ikke fik sine penge. Foto: Johnny Frederiksen.
Annonce:
Følg Krimi

På vej ned ad Strøget til en café blev en 30-årig kvinde grebet af fire helt unge indvandrere foran øjnene af sin 25-årige lillesøster og slæbt 100 meter hen til et offentligt toilet på Gammel Torv, hvor hun blev gruppe-voldtaget.

To af gerningsmændene holdt døren til toilettet, da lillesøsteren forsøgte at komme den 30-årige til hjælp, og et overvågningskamera blev dækket til med servietter under voldtægten. Det kom frem under retssagen i Københavns Byret.

Imens blev den 30-årige voldtaget af to af drengene, der var 13 og 14 år år. Den 13-årige var Jura Levakovic, den i dag berygtede gangster fra Levakovic-klanen, den 14-årige var en af hans fætre.

Annonce:

Gruppe-voldtægten, der skete ved 20-tiden onsdag 11. oktober 2000, har nu ført til en krig på ord mellem Jura Levakovic og kendis-rockeren Brian Sandberg fra Bandidos, der blandt andet kalder Jura Levakovic for en 'skide parasit', der er uden for pædagogisk rækkevidde.

- Skrid ud af mit liv, siger Brian Sandberg.

Levakovic-familien er netop nu i fokus i TV2's dokumentar-udsendelser om sigøjner-klanen, som familien selv kalder sig.

Sviner voldtægtsofferet til
Jura Levakovic bruger skænderiet med Brian Sandberg til at svine voldtægtsofferet til på Facebook:

'Jeg var en 13-årig dreng, som med tre andre venner blev tilbudt nogle ting af en prostitueret. Vi takkede ja, da vi syntes, det var sjovt og sejt. Efterfølgende fik den 30-årige kvinde ikke sine penge og meldte os for voldtægt,' hævder Jura Levakovic og fortsætter:

Annonce:

'Det var den 30-årige kvinde, som forgreb sig på os knægte, som kun var 12-13 år. Vi var stadig børn og dårligt nok bevidste om vores kroppe. Så folk, der tror, jeg har voldtaget en eller anden ung pige, er helt ude at skide!!! Hvis I bare vidste, hvor mange piger der står i kø for mig. Både nu og dengang,' skriver Jura Levakovic på Facebook.

Sandberg i krig med sigøjnergangster

Jura Levakovics påstande om voldtægts-offeret stemmer slet ikke med de faktuelle oplysninger, der kom frem under retssagen i Københavns Byret, hvor kun den ældste af de fire voldtægtsmænd, som var fyldt 15 år, blev dømt.

De tre andre var Levakovic-fætrene på 13 og 14 og en 14-årig jordaner, som alle var under den kriminelle lavalder. Københavns Kommune tog sig i stedet af de tre drenge efter voldtægten og anbragte dem på lukkede institutioner i en periode.

Annonce:

Kun 15-årig blev dømt
Ekstra Bladet har gennemgået den 14 år gamle voldtægtssag, hvor den 15-årige blev idømt et års fængsel, hvoraf de seks måneder blev gjort betinget. Han blev dømt for medvirken til voldtægt ved at forhindre offerets lillesøster i at komme hende til hjælp, og han satte et overvågningskamera ud af funktion.

Drengene påstod dengang, som Jura Levakovic stadig gør, at kvinden var prostitueret og gjorde det frivilligt. Da de fire drenge så de to søstre gå på Strøget, råbte de: - Vil I have en plovmand for at sutte den af?

Drengene fik skilt de to søstre ad og slæbte af sted med den ældste.

Den 25-årige lillesøster forklarede i retten: - To af drengene trak min søster væk fra mig og pressede hende ind på toilettet.

- Min søster råbte 'nej'
Lillesøsteren bankede og sparkede på døren til toilettet, der blev holdt indefra: - Jeg sagde til min søster, at hun skulle komme ud, men hun svarede, at det kunne hun ikke, og så hørte jeg hende også råbe 'nej', forklarede den 25-årige.

Annonce:

Hun fik ringet til politiet, og den 15-årige advarede sine venner. De stoppede det seksuelle overgreb, og alle fire flygtede, to af dem på bycykler.

Den 30-årige, lettere retarderede kvinde blev fundet med bukserne trukket ned om anklerne. Da politiet kom, blev betjentene mødt af en dybt chokeret og grædende kvinde.

Jura Levakovic - Kriminel fra han var otte år

En uge efter voldtægten blev de fire drenge anholdt af politiet, og den 30-årige deltog i en konfrontation, hvor hun udpegede gerningsmændene. Den ældste af drengene, den 15-årige, blev først anholdt, og han gav politiet navnene på de tre andre.

Grinede højt ad politiet
Under afhøringen hos politiet sad de tre mindreårige drenge og grinede højt ad betjentene: - De tog det afslappet - og sagde, at vi ikke kan gøre dem noget, sagde kriminalkommissær Keld Andersen.

Men drengene beskyldte hurtigt hinanden for at have deltaget i gruppe-voldtægten. To af dem fortalte, at de to andre dagen efter pralede med, at 'de havde kneppet hende'.

Annonce:

Sigøjnerbossens nytårsforsæt: Ingen kriminalitet i 2015

Inden voldtægten havde politiet flere gange anholdt sigøjner-drengene for gaderøverier og vold, men hver gang måtte politiet lade dem gå på grund af alderen.

En dybt frustreret kriminalchef John Andersen fra Station 1 efterlyste en effektiv indsats fra Københavns Kommune:

- Der sker ingenting. Det er utroligt frustrerende, men vi er magtesløse over for drengene, så længe de ikke er fyldt 15 år. De to er særdeles kriminelle og har været det i lang tid. De driver rundt omkring Strøget og i sidegaderne og udser sig ofrene, sagde kriminalchefen om de to Levakovic-fætre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

LIGE NU
Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: