Sigtelse: Huggede i hænder med økse

To mænd blev torsdag varetægtsfængslet i hver fire uger, sigtet for grov vold

Følg Krimi

En 25-årig mand og en 33-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet i hver fire uger efter et grundlovsforhør i retten i Horsens.

Mændene er blandt andet sigtet for 'legemsangreb af særlig farlig karakter'. Det skriver Sydøstjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Huggede lillefinger af
Den 25-årige blev sigtet for legemsangreb af særligt rå, brutal eller farlig karakter, frihedsberøvelse og vidnetrusler.

Ifølge sigtelsen havde han - sammen med og efter aftale med den 33-årige - 13. juli begået en række voldelige overgreb på en 41-årig mand i og omkring en lejlighed på Vesterled i Horsens.

Den 25-årige er således sigtet for gentagne gange at have slået en 41-årig mand i hovedet og på kroppen med knyttet hånd samt at have slået ham flere gange i hovedet med et baseballbat eller lignende.

Ifølge sigtelsen havde han også gentagne gange hugget den 41-årige i hænderne med en økse og i den forbindelse hugget hans ene lillefinger af.

Derudover er den 25-årige sigtet for med vold, trussel om vold og i den givne situation underliggende trussel om vold at have frihedsberøvet offeret i lejligheden i et ukendt tidsrum.

Han skulle ifølge sigtelsen også have truet med, at hvis offeret 'sagde noget, gjorde eller meldte noget, ville han være ligeglad med konsekvenserne, han ville endda komme efter deres børn'.

Fastholdt offeret
Også den 33-årige blev sigtet for legemsangreb særligt rå, brutal eller farlig karakter. Han skulle ifølge sigtelsen have fastholdt offeret, mens den 25-årige førte øksen.

De to mænd kærede ikke fængslingerne og skal tilbringe i alt fald 4 uger i varetægtsfængsel, mens Sydøstjyllands Politi efterforsker hændelsen nærmere.

Herunder vil de blandt andet undersøge, hvorfor forholdet mellem mændene, der alle kender hinanden i forvejen fra misbrugsmiljøet i Horsens, udviklede sig, som sigtelsen beskriver.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre.

Folk med høj uddannelse, der opfører sig top-idiotisk

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.