Annonce:
Annonce:

Sigtelse mod 29-årig: Bed tunge af mand

Firmafest udviklede sig dramatisk natten til søndag

Annonce:
Følg Krimi

KØBENHAVNS DOMMERVAGT (Ekstra Bladet): En 29-årig mand er i dag blevet varetægtsfængslet frem til 19. juli ved Dommervagten i København sigtet for grov vold.

Ifølge sigtelsen skulle den 29-årige under et slagsmål på den københavnske bar Rosie McGees i nat have bidt en tredjedel af en anden mands tunge.

Ved grundlovsforhøret nægtede den spinkle, rødhårede mand sig skyldig og forklarede, at han var til firmafest, da en diskussion med en anden gæst pludselig udviklede sig til slagsmål foran baren på Vesterbrogade.

- Det eneste, jeg kan huske, er, at jeg prøver at slå fra mig, fordi jeg selv bliver slået, forklarede den 29-årige mand til retten, hvor han også viste en række skader frem - herunder et flækket øjenbryn, skrammer på armene og en forstuvet ankel.

Annonce:

- Han mangler måske et stykke af sin tunge, men jeg har fået tæsk. Han var meget stærkere end mig, sagde den 29-årige, der ikke virkede til at forstå, hvorfor han var blevet anholdt.

Under grundlovsforhøret dokumenterede senioranklager Rasmus Stamm, at politiets første patrulje på stedet i nat sikrede det afbidte tunge-stykke i en DNA-fri pose.

Læger på Rigshospitalet måtte dog tidligere i morges opgive at sy stumpen på den forurettede.

- I min optik kan det slet ikke være nødværge, at man gå så langt som at bide tungen af en anden. Men det er klart, at vi skal have afklaret forløbet, lød det fra senioranklager Rasmus Stamm i sin begrundelse for varetægtsfængsling.

Under grundlovsforhøret kom det frem, at den 29-årige i nat til de fremmødte betjente angiveligt flere gange erkendte at have bidt tungen af sin modpart, ligesom flere vidner skulle have set episoden. Manden er tidligere lejligheder straffet for vold.

Annonce:

Den 29-årige fastholdt dog ved grundlovsforhøret, at han ikke havde bidt nogen, men udelukkede slog fra sig i nødværge.

- Der er tale om en mand i letvægts klassen, og tænk hvis det var os andre, som lå på ryggen og bare blev slået. Jeg tror også, vi andre havde kæmpet for os selv, lød det fra den 29-åriges forsvarsadvokat Bjørn Caning, som krævede sin klient løsladt.

Den 29-årige kærede varetægtsfængslingen.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: