Annonce:
Annonce:

Sigtelse: Pædofilidømt overtrådte tilhold mod børn

Fredag blev en mand, der tidligere er dømt for pædofili, sigtet for at overtræde et tilhold mod den 14-årige dreng, han har krænket. Han er nu varetægtsfængslet i fire uger

Annonce:
Følg Krimi

I længere tid har en mand, der tidligere er dømt for pædofili, skabt utryghed i en landsby vest for Slagelse.

I samarbejde med TV 2 har TV2 ØST kunnet fortælle, hvordan den 60-årige mand fortsat tager kontakt til flere unge drenge i området, til trods for han er straffet flere gange og har tilhold mod flere børn - blandt andet den dreng, han er dømt for at forgribe sig på.

Torsdag blev manden anholdt, og fredag kom det frem under et grundlovsforhør i Retten i Næstved, at Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi har sigtet manden for 11 forhold, hvor han har overtrådt tilhold mod en 14-årig dreng.

Det skriver TV2 ØST.

Retten besluttede at varetægtsfængsle den 60-årig mand i fire uger frem til 9. februar. Dommeren forklarer blandt andet varetægtsfængslingen med, at der er begrundet mistanke for, at manden har overtrådt tilholdet.

Annonce:

Manden er sigtet for på forskellige måder at prøve at komme i kontakt med drengen, som han tilbage i 2019 blev idømt ni måneders fængsel for at krænke seksuelt. Derudover sigter Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi også manden efter den nye lov om stalking.

Den 60-årige mand nægter sig skyldig i alle forhold.

Manden er blandt andet sigtet for at smide poser med slik, muslingeskaller og penge ind i haven til drengens hus og i et sommerhus, hvor drengen befandt sig.

Derudover er han også sigtet for tre gange at mødes med en anden dreng og give ham penge for at tage kontakt til den 14-årige dreng. Sidst er han også sigtet for flere gange at vinke og og forsøge at skabe kontakt til drengen ved at cykle forbi, når drengen kommer hjem fra skole.

I retten fortæller den 60-årige mand, at han på intet tidspunkt har forsøgt at tage kontakt til drengen.

- Jeg har ikke hilst, fordi det ved jeg, at jeg ikke skal. Det nytter ikke noget, sagde sigtede i retten.

I retten spørger anklageren ind til en video, drengen selv har filmet den 25. november, hvor sigtede vinker, da han cykler forbi drengen. Men til det forklarer sigtede:

Annonce:

- Jeg skal ikke kunne sige, hvorfor jeg gør det. Måske det generede et eller andet sted. Det er ikke gjort med fortsæt for at skabe kontakt, siger han.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til dagens afsnit af Afhørt herunder eller i din podcastapp. I denne uge handler det blandt andet om en konflikt mellem Bandidos og banden NNV sidste år.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: