Sigtelse: Samsø-kvinde blev holdt fast under gruppevoldtægt

Tre mandlige asylansøgere fra Iran kræves fængslet for grov voldtægt af 32-årig kvinde

Iført ens, lyseblå engangsdragter og med bare fødder i badesandaler har tre mandlige asylansøgere med iranske rødder siden kl. 14.30 siddet i et lukket retsmøde i Aarhus og givet deres version af et påstået seksuelt overgreb søndag aften i et hus på Samsø.

I følge sigtelsen, som anklager Jesper Faurholt læste op, er de tre mænd på 22, 30 og 30 år anklaget for søndag aften kl. 22 i forening at have voldtaget en 32-årig kvinde i hendes hjem på øen. De nægter sig alle skyldige og bliver afhørt via en tolk i retten.

Krimi Tre asylansøgere anholdt for voldtægt

Anklageren kræver alle tre iranere varetægtsfængslet. Han fortalte under oplæsningen, at kvinden blev holdt fast i sine arme, mens de tre mistænkte hver især tvang sig til samleje.

Af hensyn til en mulig, unødig krænkelse af den 32-årige kvinde valgte dommeren at lukke dørene for offentligheden under resten af retsmødet.

Opsøgte selv asylcenter
I følge en pressemeddelelse, som Østjyllands Politi rundsendte tidligere i dag, var det kvinden selv, der søndag aften opsøgte asylcentret på Samsø. Hun fik kontakt med de tre mænd, og alle tog til kvindens hjem, der ligger knap ti km fra asylcentret.

Ekstra Bladet følger sagen