Sigtelse: Tæskede pige med stang og tvang sig til oralsex

Et ungt kærestepar og en 22-årig mand er fængslet i fire uger for et brutalt overgreb på en 15-årig pige.

En pige på bare 15 år blev mandag aften udsat for et særdeles brutalt sexoverfald, da et kærestepar og en anden ung mand gik løs på hende på et grønt areal i Hørning.

Det er i hvert fald den teori, anklagemyndigheden ved Sydøstjyllands Politi arbejder ud fra.

- De er sigtet for at have forsøgt at få samleje med hende, og de er sigtet for at have tvunget hende til oralsex, siger anklager Mette Schjoldager til Ritzau.

- Vi mener også, at de har slået hende adskillige gange på kroppen og i hovedet. Både med knytnæve og med en stang. Og så har de truet med at slå hende ihjel, hvis hun fortalte nogen om overfaldet, siger anklageren.

Allerede tirsdag blev en 17-årig pige fra Vejle og en 21-årig mand fra Hørning fængslet for overfaldet. De to er ifølge politiet kærester.

Onsdag var turen så kommet til en 22-årig mand fra Herning. Ligesom kæresteparret er han blevet varetægtsfængslet i fire uger.

- Han erkender noget af det, men slet ikke i det omfang, som vi har beskrevet i sigtelsen, siger Mette Schjoldager.

Detaljerne om overgrebet mod den 15-årige er indtil videre hemmelige, da Retten i Horsens har bestemt, at sagen skal behandles for lukkede døre.

Af den grund ønsker Mette Schjoldager ikke at oplyse, hvilket forhold de formodede gerningsmænd har til den forurettede.

Om en eller flere af de sigtede kan betegnes som hovedaktører i overfaldet, vil hun heller ikke kommentere.

- Lige nu er de sigtet for det samme og for at have gjort det i forening, siger anklageren.

Hun ved ikke, hvor slemt den 15-årige pige er kommet til skade.

Ved tirsdagens retsmøde nægtede kæresteparret sig skyldige i sigtelserne og kærede derfor rettens kendelse om fængsling til Vestre Landsret.

Allerede onsdag har landsdommerne imidlertid vurderet, at byrettens afgørelse var rigtig. Den 22-årige har ikke ønsket landsrettens stillingtagen til, hvorvidt han skulle fængsles.